What NOT to wear

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Nass
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nass »

^^ Samo za inf., 'elegantne' superge so lepše, a manj udobne.
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

oprijete kavbojke so lepše, ampak manj udobne kot trenirka! :wink:
Uporabniški avatar
Jela
Debatorica
Debatorica
Kraj: Bla Bla

Neprebrana objava Napisal/-a Jela »

iziris napisal/-a:ajaa, nisem mislila tako, da morš bit posebno lep.. sam ponavadi so tiste velike najkice al katerakoli firma športnih copat, super ogromnih in zgledajo hecno s hlačami, ki so stisnjene na gležnjih... načeloma so superge, za športno aktivnost, a ne? :D

in pudra lahko nosiš ravno prav, brez da se ti ob ličnicah pozna odtenek pa na čelu kolobari odvečni puder :) ubistvu, ti taka niti iz hiše ne moreš, ni mišljeno le na faksu :P
In zdaj bi morali vsi za na faks??? obuvati samo elegantne čevlje (salonarje, balerinke, čevlje s peto nasploh) :?: wtf????
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kokica87 »

^^ Meni dost lepše na faksu zgleda punca v trenerki al pa kavbojkih pa adidaskih, kot pa ena u nulo spedenana ženska s takimi štikli, da se na usakih štengih lovi da ne pade. Poleg tega pa mislm da je za na faks fajn da oblečeš tist v čemer ti je udoben, glede na to, da morš večino cajta tko in tko presedet (kar pa ni glih udobno).
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Kak se ene počutite napadeno, ko nekdo skritizira nekaj kar ve nosite? A nosite oblačila zato, da bodo drugi zadovoljni, da se ne bodo pritoževali; ali ker ve hočete?

Js tud nikol nebi obula športne superge za na faks, ali trenirko- shot me?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Who shot you? :D
It was forever..but it didnt last long..
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Daleč...

Neprebrana objava Napisal/-a my_self »

zakaj je sploh treba it na faks, na predavanja/vaje cela uštimana kot da greš na kakšno podelitev nagrad?
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

^jaz tudi ne! nosim sicer lacoste superge (za prosti čas) in občasno allstarke. drugače pa tudi če grem takoj za tem na fitnes, mam vedno s sabo dodatno torbo, v keri mam pa tiste športne copate, trenirko in brisačo.

drugače pri nas na faksu tudi nisem videla še nobene punce priti v tistih tekaških copatih in trenirki na faks (pa nismo fdv ampak naravoslovci).
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

..Evelyn.. napisal/-a:Who shot you? :D

:lol: še opazila nisem kaj napisala :D

Shoot me? :D

my_self napisal/-a:zakaj je sploh treba it na faks, na predavanja/vaje cela uštimana kot da greš na kakšno podelitev nagrad?

Obstajajo srednje možnosti- ne le cela uštimana in trenirka+ superge!
Sama nosim superge, ampak za na faks ne tiste za šport.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
EvieTheBooty
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a EvieTheBooty »

kokica87 napisal/-a:^^ Meni dost lepše na faksu zgleda punca v trenerki al pa kavbojkih pa adidaskih, kot pa ena u nulo spedenana ženska s takimi štikli, da se na usakih štengih lovi da ne pade. Poleg tega pa mislm da je za na faks fajn da oblečeš tist v čemer ti je udoben, glede na to, da morš večino cajta tko in tko presedet (kar pa ni glih udobno).

mene ne motijo stvari k jih ljudje nosijo (čeprov nespodobnim in podobno za hrbtom delam "nenenene, ne punca"), mene moti da majo ljudje neki proti spedenanim. jaz sem zelo out there... magari na moj blog lah pogledate ce vas zanima kako zgledam... iiin k me ljudje ne poznajo se usi cudjo zakaj bi kdo nosil tok neudobne stvari pa se tolk rihtal pol pa pocas zastekajo mojo filozofijo; oprijet le en kos, namest kavojk nosim ful elastične hlače al pa kikle, ce das pa nase superge al pa skornje cez kolen je pa itak isto cajta treba ;D. makeupa ne nosim razn sminke... torej... jes sm hitr zrihtana.

torej, ne kritizirat tistih ki so mal bolj tko...opala tale je pa rabla zjutri...
kritizirite tiste k majo ful debele puloverje, k pokrijejo se popija ne. ugh...
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

*mala* napisal/-a:
..Evelyn.. napisal/-a:Who shot you? :D

:lol: še opazila nisem kaj napisala :D

Shoot me? :D

:rofl: Jst sm pa tale post od Evelyn takoj povezala z enim komadom od B.I.G.-ja in sploh nism pomisnla,da te je popravla..

"Dlakave" jakne,bunde,plašči,brezrokavniki...
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a snezinka* »

^^ Mal sm gledala tvoj blog EvieTheBooty in ugotovila, da sm prepoznala na eni od slik svojo bivšo gimnazijo :) blo je lepo gor ja :)

Sicer pa not to wear: dons na faxu prof. (mal bl močn, z bušijem, mlad) v beli srajci, pod njo pa bela spodnja majca (una navadna, k jo dediji nosjo). Ne vem no, men to ne zgleda!
Uporabniški avatar
Jela
Debatorica
Debatorica
Kraj: Bla Bla

Neprebrana objava Napisal/-a Jela »

*mala* napisal/-a:Kak se ene počutite napadeno, ko nekdo skritizira nekaj kar ve nosite? A nosite oblačila zato, da bodo drugi zadovoljni, da se ne bodo pritoževali; ali ker ve hočete?

Js tud nikol nebi obula športne superge za na faks, ali trenirko- shot me?
Se ne počutim napadeno. :D Sem navajena na razno razne stile, ki jih tudi sama vsako leto menjam. Me je pa šokiralo, da za nekatere celo obstaja pravilo kaj se sme in kaj ne sme nositi na faksu? Halo faks? Kdo se bo pa še rihtu za faks? Ok za druge ne vem. Jaz tja hodim samo zaradi predavanj ter vaj in ne z namenom, da bi z lepim oblačenjem (itd) navduševala profesorje oz koga že?? :scherzkeks:
Feist.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Feist. »

Meni so not to wear pajkice v imitaciji jeansa, rozaste stvari, pa plastični nakit raznoraznih barv.

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kokica87 »

EvieTheBooty napisal/-a:
kokica87 napisal/-a:^^ Meni dost lepše na faksu zgleda punca v trenerki al pa kavbojkih pa adidaskih, kot pa ena u nulo spedenana ženska s takimi štikli, da se na usakih štengih lovi da ne pade. Poleg tega pa mislm da je za na faks fajn da oblečeš tist v čemer ti je udoben, glede na to, da morš večino cajta tko in tko presedet (kar pa ni glih udobno).

mene ne motijo stvari k jih ljudje nosijo (čeprov nespodobnim in podobno za hrbtom delam "nenenene, ne punca"), mene moti da majo ljudje neki proti spedenanim. jaz sem zelo out there... magari na moj blog lah pogledate ce vas zanima kako zgledam... iiin k me ljudje ne poznajo se usi cudjo zakaj bi kdo nosil tok neudobne stvari pa se tolk rihtal pol pa pocas zastekajo mojo filozofijo; oprijet le en kos, namest kavojk nosim ful elastične hlače al pa kikle, ce das pa nase superge al pa skornje cez kolen je pa itak isto cajta treba ;D. makeupa ne nosim razn sminke... torej... jes sm hitr zrihtana.

torej, ne kritizirat tistih ki so mal bolj tko...opala tale je pa rabla zjutri...
kritizirite tiste k majo ful debele puloverje, k pokrijejo se popija ne. ugh...

Nimam nič proti tistim, ki se rade zrihtajo, ker se tudi sama rada. So mi pa na faksu smešne bejbe, ki se lomijo po štengah v visokih petah. In s tega razloga, mi punca v trenerki dost bol zgleda.

Drugače pa vsak ima svoj okus. In meni naprimer so takšne zebraste hlače, v katere si ti oblečena na svojem blogu, not to wear.
Zaklenjeno