Seks tudi po končani zvezi?
Seks tudi po končani zvezi?
Da, ne?
Zakaj da, zakaj ne??
Je odvisno od zrelosti? Vaše izkušnje??
Zakaj da, zakaj ne??
Re: f** po končani zvezi
tp4486 napisal/-a:Da, ne?
Zakaj da, zakaj ne??
Odvisno kakšen je bil razhod, če sta oba samska, oba prebolela en drugega.
Torej: če je bil razhod prijateljski, če sta oba samska, če ne čutita nič drug go drugega in se gre le za seks- zakaj pa ne? če si oba želita seveda.
Dokler se eden ne naveže na drugega, ni problema (če sta oba tega sposobna, lahko lepo teče vse).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- undercover
- Komunikatorka
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=22564
tu je bilo veliko o tem. drugače pa nimam nič proti , če seveda ne menjujeta spolnih partnerjev..je pa miljonkrat bolši sex v katerem je prisotna ljubezen.
tu je bilo veliko o tem. drugače pa nimam nič proti , če seveda ne menjujeta spolnih partnerjev..je pa miljonkrat bolši sex v katerem je prisotna ljubezen.

Ni šanse. Js dvomim, da bi pri moji zelo čustveni osebnosti bla sposobna sexat z bivšim, pa tut če bi se razšla prijateljsko. Vrjetno ne glede na to, kdo bi koga pustu, ne bi fanta kr takoj prebolela in bi sex povezovala z ljubeznijo, še enkrat bi upala, da bo tako kot je nekoč blo, vrjetno ga sploh ne bi mogla pozabit, če bi sexala še naprej.
Zadeva je po moje možna le, če se to začne dogajat že kr nekaj časa po koncu zveze, ko je za ziher, da sta oba en drugega prebolela. Pa še tu je vprašanje, če se spet ne prebudi kaj.
Js ne bi, ker za take stvari načeloma nism.
Zadeva je po moje možna le, če se to začne dogajat že kr nekaj časa po koncu zveze, ko je za ziher, da sta oba en drugega prebolela. Pa še tu je vprašanje, če se spet ne prebudi kaj.
Js ne bi, ker za take stvari načeloma nism.

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj