quick question!?
quick question!?
Hello boys and girls
neki me zanima.In sicer:punca vzame zadnjo tabletko tko ena 2 dneva pred menstruacijo.Kako je zdej z unima 2 dnevoma med zadnjo tabletko in menstruacijo.Je možno da kak moj plavalec pride do cilja?
hvala
neki me zanima.In sicer:punca vzame zadnjo tabletko tko ena 2 dneva pred menstruacijo.Kako je zdej z unima 2 dnevoma med zadnjo tabletko in menstruacijo.Je možno da kak moj plavalec pride do cilja?
hvala
manjši ali večji problem ..
gledala sem že po forumu, a nisem zasledila takšne teme.. mogoče tudi nisem dovolj dobro pogledala.. ampak vseeno
če je že naslov teme vprašanje, bom kr tu vprašala
tak je.. ne delam panike ali pa kaj.. ampak me je danes rahlo zaskrbelo..
pred 3mi dnevi sem zgubila nedoolžnost.
prvo kot prvo sem bla prepričana, da bo malo zabolelo (po opisu prijateljic) potem pa bo vse mimo.. to, da bo vse mimo drži, ampak mene je resno bolelo
.. bez pretiravanja.. 4x sva poskusla, da je te le šlo .. bla sem sproščena, pa vse .. kri mi je kr fajn tekla, 2 do 3 ure celo .. ampak se nisem sekirala. pač naj teče .. zdaj pa je že 3ji dan, pa sem opazla, da mi danes pa spet teče
.. ne fejst, ampak se vidi, da je kri .. do zdaj pa le rahlo roza blo ..
prosim povejte mi, da nimam vzroka za paniko
..
hvala že vnaprej za odgovor
če je že naslov teme vprašanje, bom kr tu vprašala

tak je.. ne delam panike ali pa kaj.. ampak me je danes rahlo zaskrbelo..

prvo kot prvo sem bla prepričana, da bo malo zabolelo (po opisu prijateljic) potem pa bo vse mimo.. to, da bo vse mimo drži, ampak mene je resno bolelo

prosim povejte mi, da nimam vzroka za paniko

hvala že vnaprej za odgovor