nikar si ne kupuj originalnih knjig.
Moja edina je nova knjiga za Rim, ker je takrat bla neka akcija pa sm jo pri GV založbi dobila za neki manj kot 60€, dosti manj pa tudi za kopijo verjetno ne bi dala, glede na maso te knjige

Pa da sm lahk mal ponosna nase, ko jo zdaj gledam tam v vitrini

Mam originalno Ustavo, pa kazenski zakonik. Pa obligacijski zakonik. Ampak to so zadeve, ki jih bom uporabljala tudi po končanem faxu.
Za prvi letnik...zdaj gledam mal na strani, pa vidim, da se je bolonjcem kr spremenil predmetnik....
Za PZ je dovolj skripta. Pri pravoznanstvu...nekatere zajebava, jaz se sploh ne spomnim, kdaj sm ga nardila, mi je bla skripta dovolj. Rim...če boš naletela na kako akcijo pri GV založbi, si le kupi knjigo, meni so jo starši kupli kot neko darilo za uspešno opravljen 1. letnik (razen rima, seveda

Ustava...knjigo si si zrihtaj kopijo, pa ne je Kaučiču pod nos molit. Ustavico si pa le kupi, sj ni tk draga. Da začneš počasi ustvarjat zbirko

KMP si prekopiraj Repetitorij, pa na netu maš fajne zapiske. Pa kazenski zakonik boš mogla met, ti svetujem, da maš dva. Enega si sprintaj iz Uradnega lista, ker ga morš met na predavanjih vedno zraven, pa si lahko po njem čečkaš, enega si pa kupi original, pa ne piši po njem, da ga boš lahko mela poleg na izpitu.
Knjige ne rabiš, če hodiš na vaje. K Beletu ne rabiš hodit, ker tip zna samo bluzit.
KPP...ga grem delat čez 11 dni, pa se učim iz neke skripte. Knjiga sploh ne vem, kak izgleda.
Pravni sistem in institucije EU...to sploh ne vem, kaj je, sliši se mi podobno kot naš PUGSS, pri katerem rabiš sam prosojnice pa ZVPot.
SDCP...Ne vem več.