Obsedenost s seksom?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

Obsedenost s seksom?

Neprebrana objava Napisal/-a funny baby »

Zivjo, spet jst :D tokrat ne rabim pomoci, samo zanima me kaj si mislite o tem, ker jst res vec ne vem kaj naj si mislim.
Torej spet bom zacela tako kot vedno :D imam prijatelja, bolj znanca, ki v vsaki stvari vidi samo seks. Karkoli se pogovarjava, tudi resne stvari, vedno v skoraj vsaki besedi najde nek povod na pogovor o seksu. Rekla sem mu ze, da mi ni vec do pogovora o seksu pa se kar naprej vztraja. Saj nic ne recem, vcasih se je cisto vredu pogovarjat o seksu saj je to nekaj normalnega, samo ne non stop... ce se pogovarjava 10 minut je to pogovor o seksu, ce se pogovarjava 1 uro je to pogovor o seksu, itd. S tem, da jst poskusam napelat na drugo temu pa saj pravim povsod vidi samo seks.
Saj vem, da moski veliko razmisljajo o seksu, samo, da je pa vsak pogovor pogovor o seksu... Nebi rekla, ce bi bila par, ampak nisva tako rekoc niti prijatelja in takrat, ko se pogovarjava bi se lahko marsikaj pogovarjala ne ravno o seksu.
Res ne vem a je tip totalno obseden s seksom al hoce na kaj napeljat?
Kaj vi mislite o tem?
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

Ni obseden s seksom samo tip je pač :D
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 17:16, skupaj popravljeno 1 krat.
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Daleč...

Neprebrana objava Napisal/-a my_self »

~NIA~ napisal/-a:da se preprosto ne pogovarjaj z njim, če ti kot sogovornik ne ustreza. simpl.

se strinjam :D
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

Kot sogovornik mi je vredu, tud drugac je cist ok. Samo resnicno so taki pogovori ze malo cudni, seks, seks in se enkrat seks, cesa drugega se skorajda ne pogovarjava. Ce pa ze se pa hitro pride spet na seks.
Saj ima punco, vsaj tako pravi, in bi take stvari lahko opravil z njo ne pa da je potem v druzbi tako potreben :D Vsi se pogovarjamo kaj drugega, vsaj poskusamo on pa seks, seks, seks. Kadar pa je zraven kaksna bolj resna oseba se on drzi bolj zase oziroma takrat ne govori o seksu, ne vem mogoce, da se ne bi zameril komu?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

.???
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 17:15, skupaj popravljeno 1 krat.
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

~NIA~ napisal/-a:nevem, direkt mu povej da te moti to govorjenje o sexu, ker si zvedla že vse in še več kar te je zanimalo, uprašaj ga če je sposoben govoriti še o čem drugem..
in če ma usaj mal sposobnosti empatije, bo razumel in spremenil temo. drugače pač nista za biti prijatelja, nevem.. odvisno al te to res moti, al si se hotla pohvalt da kao huda in ob tebi ne more govort druzga, al si hotla slišat da bi rad sexal..???

:D ne, ne nisem se hotla pohvalit. Sej ima punco in mislim, da je ona bol huda od mene, ceprav je ne poznam. Mogoce je sploh nima?!
Sem mu pa ze rekla, da mi pac ni do takega pogovora pa vedno rece, da se o seksu samo heca. Heca? Pa saj po drugi strani seks ni nic smesnega, mislim je nekaj cisto normalnega v mejah normale in predvsem s pravo osebo (partnerjem). Ce se vcasih mal pohecas o seksu med prijatelji tud ni nic slabega ampak dobesedno vsako sekundo, vsako minuto, vsako uro, vsak dan,... non stop, to pa ni vec cisto normalno.
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica

Nevem pomoje hoče seksat s tabo...Al pa pač ne zna o drugem govort kot sam o sexu,ker misli,da se na to najbolj spozna in obvlada
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 17:13, skupaj popravljeno 1 krat.
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

Seyfullah napisal/-a:Nevem pomoje hoče seksat s tabo...Al pa pač ne zna o drugem govort kot sam o sexu,ker misli,da se na to najbolj spozna in obvlada

Najverjetneje bo to ja, da ne zna o drugem govort. Ker res ne vem kako lahko v vsaki vcasih se tako resni stvari vidi seks. Me prav zanima kaj se pogovarja s svojimi otroci.
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica

funny baby napisal/-a:
Seyfullah napisal/-a:Nevem pomoje hoče seksat s tabo...Al pa pač ne zna o drugem govort kot sam o sexu,ker misli,da se na to najbolj spozna in obvlada

Najverjetneje bo to ja, da ne zna o drugem govort. Ker res ne vem kako lahko v vsaki vcasih se tako resni stvari vidi seks. Me prav zanima kaj se pogovarja s svojimi otroci.

Haahahahahaha o čebelicah pa ptičkih :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

-----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 17:13, skupaj popravljeno 1 krat.
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

~NIA~ napisal/-a:kako pa sploh pol zgleda vajin pogovor naprimer? :D
in kje se to pogovarjata? v kafiču al kje zuni? al prek neta?

Zunaj, kaksni lokali, MSN.
Najni pogovor, najveckrat takole: zivjo, a si kej seksala danes...? To je iz njegove strani vedno, ve pa da ne seksam kar tako, predvsem pa ve to, da nimam fanta. Torej tako vprasanje vsak dan je ze malo trapasto.
Drugace pa en primer: Recimo ga prosim za kaksno pesem, da mi jo downloada pa ga potem vprasam, ce je ze, pa on rece v smislu nisem nic downloadal lahko pa ti men potegnes.
Sej vem, da so to zdaj bol taki primeri, ko so v bistvu res bol v hecu vse. Ampak to je non stop dobesedno, ko v bistvu ze natancno ves kaj bo rekel.
So pa tudi bolj resne stvari, recimo poves, da imas kaksne probleme on pa rece seksej pa jih ne bo vec. Ko mi v takem primeru seks niti na pamet ne pade.
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica

Ta tip je bolan :?
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka