hvala za tolažbo Calorie :knuddel: ja to je pa čis res on bo še zmeri ostau kreten in idiot in na koncu ga bom tok :box: komi čakam da ga jutr naderem ker dons sm bla preveč jezna sm sam parkirala in šla ...vem da je blo nesramno ampak nism ga mogla več gledat
chiqqa napisal/-a:uu jz pa vozm namest 1.9 2.0 k so zamenal golf 5ke in se kr pozna, sam mi je biu prejšn lubši hehe =) kdaj se prevzame pp izpit na dolgm mostu,rdeči križ? kdaj so te uradne ure? thnx
Uradne ure maš vse na netu, sam pogledat je treba. So pa mislm, da od 8h do 14h, jaz sm rabila duplikat pa sm poslala mejl pa potrdilo o plačilu in prosila, da mi ga pošljejo po pošti, ker sm takrat v službi in so mi brez problema priporočeno poslal.
Drgač se pa jaz tud priporočam za pole za cpp. Čimprej
duplikat? a to un nadomestni listk s katerim dvigneš kartončk..ker tega jz nimam,nevem kam sm dala vrjetn majo kje zapisan da sm nardila oz. itk majo,sej kartončk usebuje ime priimek&vse podatke..? gledala sm na netu,zmer use najdem,ampk mislm d aso oni men rekl da po 2 uri al pa po 10...
meni je pa pravkar poslal inštruktor sms da se je vrnil z dopusta in sva se zmenila da jutri vozim 2 uri (do zdej sem vedno imela samo eno uro naenkrat) .. can't wait! ta dva tedna ko nisem vozla sta se mi zdela kot cela večnost
~NIA~ napisal/-a:^^ uzemi avto od staršev in se pelji en krog
sej sem vozla trikrat v teh dveh tednih mamin avto .. enkrat po eni makadamski cesti čez hrib ki je skoraj nikoli noben ne uporablja ... in dvakrat dol pri srminu, kjer gradijo obrtno cono - no, gradnja stavb trenutno stoji, tako da je zgrajena samo cesta okoli s par krožnimi in tam se tudi noben ne vozi nikoli (razen včasih taki kot jst ki pridejo probat malo) .. pa ne povedat inštruktorju
nama z instruktorjem pa ne gre tak ko sma si zamisla, ma cist prevec guzve je reku da boma vsak dan vozla, zdaj pa samo 5 ur na teden... pa skos mi govori da se boma sla prijavit na CPP pa da dobim pole, pa jih pol vedno nekomu drugemu da al pa jih ne vrne pravocasno...jao tak da drug teden pa res upam da grem pisat CPP
ma ne vozim 5x na tedn ampak 5 ur...to je 2x po dve uri pa 1x po eno...pa eno uro je kr neki, k sam ponovima mal. ma ne sej ne bi blo problema sam ko me v nedeljo ponavadi ne dobi ko si urnik za cez teden pise, pol pa vse druge prej klice pa je ze cel zaseden drgac ma pa ful kandidatov pa cist cele dneve dela
5 ur na tedn? jz sm loh srečna če dobim 2 ure na tedn ker vozi še LPP, to je pa njegov honorarn šiht, sam obvlada in ga mam najrajš, najbolši inštruktor
js sem imela poleti tut po 6-7 ur, ker sm se mu čist podredila, in so bili drugi takrat na počitnicah. zdej pa itak ni več tako. zdej sm dons zbolela, drug teden imam pa glavno. odlično. =/ pa sva mislila imet še 6 ur do takrat. =/ sam upam, da bo najdu čas zame, da nadoknadiva, ker bi res rada še mal natrenirala. Mam pa eno vprašanje. moja sošolka je delala pp novembra lani, ker smo imeli v okviru šole... zdej bi pa rada začela vozit, ampak jo skrbi, da bo morala še enkrat delat pp, ker ji ziher ne bo ratal naredit cpp ja in izpita v celoti do novembra... pa me zdej zanima, za kaj je potrebn sploh ta pp. a lahko že poteče do datuma glavne vožnje? hvala!