What NOT to wear

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
EvieTheBooty
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a EvieTheBooty »

lorelaj napisal/-a:
matejka** napisal/-a:minica + zimski škornji ko je zunaj 30°C. Ful dosti videno v Italiji.

Ma sej to v vseh velemestih nosijo. Tudi meni je ogabno, ampak očitno enim moda pomeni več kot udobje in se raje pri 30 stopinjah scvrejo od vročine. Vse samo zato, da so IN. :roll:

to ni moda. nevem zakaj eni vse bedarije obrnejo na modo.
EvieTheBooty
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a EvieTheBooty »

lorelaj napisal/-a:
matejka** napisal/-a:minica + zimski škornji ko je zunaj 30°C. Ful dosti videno v Italiji.

Ma sej to v vseh velemestih nosijo. Tudi meni je ogabno, ampak očitno enim moda pomeni več kot udobje in se raje pri 30 stopinjah scvrejo od vročine. Vse samo zato, da so IN. :roll:

iziris
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a iziris »

3 punce, vse črnolaske, zravne lase in spredi frufu, ena je sicer imela čop ampak okej.. bela jakna oz bel pulover.. spodaj pa vse tri črne pajkice.. mislim, da niso bile tročice.. ampak, halo?! :eek: :eek: :eek:
kinna
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kinna »

nikol nebi oblekla tega...
Slika Slika

Slika Slika

Slika Slika

Slika Slika

Slika Slika

Slika Slika

Slika Slika

Slika Slika

Slika Slika

Slika Slika

in zmagovalna:
Slika Slika
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

EvieTheBooty napisal/-a:
lorelaj napisal/-a:

Kaj pa je potem, če so po NY in Londonu poleti okoli hodile samo gospodične s škornji?? Očitno se to sedaj nosi?

Electra, vem, da najbrž obstajajo tudi škornji za toplejše dni, ampak pri 30 plus stopinjah ljudje ponavadi okrog hodijo v japonkah oz. odprtih čevljih.
Miss Evie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Miss Evie »

Ma pa dajte no! Pretiravate v temi pretiravanja v oblačanju.

Meni je pa not to wear SIVA MIŠKA = 3/4 Slovenk se oblači hlače + majca + jopca ... brez domišljije, brez poguma, da bi malo pogledale kaj je zdaj moderno, kaj je in/out in to zmešale s svojim stilom. Nič domišljije pri občaenju.
In obsojanje, če si kdo upa posnemati oz. spremlja modne trende. Pa kaj, če kdo nosi čevlje in minico....meni je lepo še celo sredi zime, če so spodaj debeli štumfi. Če človeku paše....go ahead.

Bolj se smejim tistim, ki so v modi (za)ostale/-i pred 10 leti in se včasih res nasmejim tistim krojem iz butikov (roba iz Turčije in podobno), monotono oblačenje je out.
...Life’s a game but it’s not fair
I break the rules so I don’t care
So I keep doing my own thing
Walking tall against the rain...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

^^
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 17:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Miss Evie napisal/-a:In obsojanje, če si kdo upa posnemati oz. spremlja modne trende. Pa kaj, če kdo nosi čevlje in minico....meni je lepo še celo sredi zime, če so spodaj debeli štumfi. Če človeku paše....go ahead.

Uf, men tud, krilo (poljubne dolžine do kolen, ni nujno da je najhujša minica) + škornji mi je noro dobra kombinacija (ampak kaj pa jaz vem ane, ko sem žlehtna metalka, ki ima rada črno barvo) :roll: :roll:

Slika
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

Sophia napisal/-a:
*QueenBitch* napisal/-a:
Mimi_M napisal/-a:Jaz tudi ne bi nikol tega obula drugam, kot za doma okrog hiše, če ne bi šlo drugače :lol:

Jaz sm si jih pa zdj kupla za v ta hud dež, ker imam kr neki do postaje od busa pa potem do službe...s sabo bom mela pač čevlje za preobut, sam parkrat se mi je že zgodil, da sm pršla čist premočena v službo pa pol dneva mela mokre noge.

Drgač pa mejhne in bolj okrogle punce ne bi smele met skinny jeans, men se zdi kt da jih še potlač pa preusmer pozornost na zgornji del nog oz. stegna k so že tko okrogla...
Aja pa ok, letos je vijolčna moderna ampak a lohk ne pretiravamo..isto k prej z roza, roza hlače, roza supergice, roza majčka, roza jakna, roza torbica... :?

tudi jaz! Brezveze mi je hodt 15min do busa in bit vsa premočena (luže & mimoidoči avti so sploh supr kombinacija :? ) cel dan, samo zato ker kao ne zgleda... :? je pa res, da ko mam škornje, nisem oblečena fenski, ampak bolj casual. Ubistvu poudarjeno casual, brez nakita ipd. šare. Pa čez eno obično, casual jaknco, ne ledr jakna (to sem namreč ŽE vidla in je res neokusno!! :? :D ) to slednje je tud moj not to wear EVVVRRRRRRR :D

Oh ja, da avtov k vozjo sploh ne omnemo..mene je zalil en enkrat skor do glave (pa nisem mejhna).

Drgač pa itaq, da potem prilagodiš stil zraven pa nimaš ne vem kakšen eleganten kostim na gumijaste škornje :lol:

Je pa smešn kok jih je neki v luft skočil k je blo napisan, da Slovenke ne znajo sledit modi. :D
Čeprov jaz se s tem kr strinjam, dost žensk in moških pr nas zgleda kt da so prvo stvar iz omare ven zvlekl pa kokr da je trenirka primerno oblačilo za vse priložnosti.
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a arianna87 »

včer videno - punca enih 16 let, mal popolnjene postave z belimi (skor čist prosojnimi) hlačami in črnimi tangicami....oh dear god - mislim, da smo ji vsi vidli tist celulit na riti k se je sprehajala okrog :cry:
iziris
Komunikatorka
Komunikatorka

kavbojke na korenček in navadne športne copate.. za na faks. :eek: aja, pa dve kile pudra in natupirana čupa.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

A je kakšno pravilo kakšen moraš it na faks? :) Moje vse hlače so na korenčka, nosim allstarke, navadne superge, bulerje ali škornje s peto. Katere pa moram nosit za faks? Kakšen odtenek in koliko pudra lahko nosim? Pa lasje morajo biti počesani in v čopu? :cool: Do tell, please.
(ker me ni zmotilo to, da ti nekaj ni všeč temveč to da si napisala, "za na faks :eek: ")
It was forever..but it didnt last long..
iziris
Komunikatorka
Komunikatorka

ajaa, nisem mislila tako, da morš bit posebno lep.. sam ponavadi so tiste velike najkice al katerakoli firma športnih copat, super ogromnih in zgledajo hecno s hlačami, ki so stisnjene na gležnjih... načeloma so superge, za športno aktivnost, a ne? :D

in pudra lahko nosiš ravno prav, brez da se ti ob ličnicah pozna odtenek pa na čelu kolobari odvečni puder :) ubistvu, ti taka niti iz hiše ne moreš, ni mišljeno le na faksu :P
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Hitopke so popolnoma zakon superge tudi za ne-športne dejavnosti, povečini se jih sicer poslužujejo thrasherji in thrasherke, katerih cilj je ravno to, da so hlače čimbolj oprijete in potem spodaj hitopke.. :) No, ok, prav, hvala za razlago. :)
-Aja pa lahko grem taka iz hiše, samo nočem. :D

Aja no, ko pa že mal težim tu, bom še dodala en not to wear.. videno danes zjutraj, dolge kavbojke, pulover in..natikači. And it was cold. :(
Zadnjič spremenil ..Evelyn.., dne 06. Okt. 2009 15:36, skupaj popravljeno 1 krat.
It was forever..but it didnt last long..
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

meni so tudi tiste navadne (ala tekaške) superge res samo za športne aktivnosti. ne zgražam se sicer nad tistimi, ki to nosijo tudi k kavbojkam, k maši ipd. ampak danes obstaja že ful modelov 'elegantnih' superg oz. takih za prosti čas.
take superge(za prosti čas) ali allstarke in kavbojke na korenčka so za faks čisto super!
Zaklenjeno