Delo med vikendi
Delo med vikendi
Jutri bom postala študentka Mednarodne fakultete za družbene in poslovne študije v celju. glede na to kakšen je naš trenutni urnik imam željo da bi delala med vikendi. vendar je problem da trenutno ne najdem na spletni strani od študenskega servisa nič pametnega in newem kje naj še drugje iščem. tk da bi lepo prosla če kera ve za kako delo al pa kje naj iščem da mi pove. delam lahko v okolici celja in velenja. delala bi pravzaprav vse razen strežbe v kakšnih gostilnah. hvala za pomoč
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: ljubljana
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- Marguerite
- Sramežljivka
- Kraj: Novo mesto
- Marguerite
- Sramežljivka
- Kraj: Novo mesto
- prinzessin
- Kofetarica
- Kraj: tu pa tam
Tudi jaz bi delala med vikendi, a je večino del takih, da rabijo študente med tednom, ko imam predavanja in vaje. Tista dela, ki pa so recimo samo za vikend (pa še teh je bolj malo), pa rabijo izključno kakšne študente z izkušnjami, absolvente ali pač nekoga s področja, za katera sama nisem kvalificirana.
Med tednom bi zmogla delat samo, če bi se našlo delo za doma, da bi pač ko bi bla frej med predavanji pisala ali kaj sestavljala, poslala tja kjer bi bil sedež in to je to. Namreč že od nekdaj sem se trudila priključiti kakšni reviji ali pač nekam, kjer bi pisala članke ipd., ker pač dobro pišem in tudi marsikdo drug mi je že to rekel.
Pa v tej naši državi ni kaj dosti možnosti za to.
Žal pač ne študiram novinarstva ali kaj v tej smeri, ker me to ne veseli, me pa veseli pisanje člankov, zgodb, pač takih stvari ane. 

Med tednom bi zmogla delat samo, če bi se našlo delo za doma, da bi pač ko bi bla frej med predavanji pisala ali kaj sestavljala, poslala tja kjer bi bil sedež in to je to. Namreč že od nekdaj sem se trudila priključiti kakšni reviji ali pač nekam, kjer bi pisala članke ipd., ker pač dobro pišem in tudi marsikdo drug mi je že to rekel.