Razhod s fantom

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

red_rose napisal/-a:js sm bla sveto prepricana, da enga fanta ne bom NIKOL prebolela, da bom stara 50 let pa bom se vedno zalostna ko ga bom vidla, in hodla mimo njegove hise da ga bom srecala, pa take, omg :rofl: :rofl: :lach: pa vem da takrat nebi nobenmu verjela ce bi mi reku da bo boljse...sem bla prepricana da js sm ga pa mela tok noro rada k noben drug, in da je on popoln :lach:

Kot da bi mene opisovala... dejansko sem imela v glavi flash, da ga bom srečevala, ko bo z družino nakupoval v Mercatorju (jaz pa seveda še vedno sama) in nato doma celo noč jokala :D
Tamalla
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: res vsepovsod :)

Neprebrana objava Napisal/-a Tamalla »

iiii, spomini na mladostno ljubezen.. :)
sej bo, vse se da prebolet, sam zj si niti ne predstavlaš, in vrjamem d ti je hudo. Samo zamoti se malo, ne preveč romantičnih filmov gledat, ker te bojo spomnili na njega.

Res bo bolje, vrjemi vsem tem ki so ti enako napisale. Čez 5 let bo mogoče pristopil do tebe, tep se pa še sanjalo ne bo kdo je ta tip, in kaj išče pri tebi :);)

Kr z vzdigjeno glavo lepo hodi pokonc ;), ne se dat tipom, in ne pokaži mu, da te je prizadel. Na koncu bo pa še prosiv da bi bila nazaj skupi ;)
Uživi mladost :) :razz:
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

Tamalla napisal/-a:
Res bo bolje, vrjemi vsem tem ki so ti enako napisale. Čez 5 let bo mogoče pristopil do tebe, tep se pa še sanjalo ne bo kdo je ta tip, in kaj išče pri tebi :);)

ni res! če je bila 'prava' ljubezen, se ne pozabi. tudi prve ne. jaz sem že tri leta s fantom in srečna in oh in sploh, pa še vedno pomnim vse svoje bivše in še vedno mam ob enem, v katerega sem bila res zatreskana (srednja šola) pa nikoli nisva mela nič, tak en čuden občutek. :wink:
se ne pozabi, se zgolj preboli!
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a RoNcoLiNo »

Ok,lahk maš ti v 4 mesecih resno zvezo amapk definitivno ne s tem odnosom

V prepiru sm mu povedala vse kaj si mislim o njem in o vsem, povedala sm mu vse to kar bi mu morala že prej, pa sem se ugriznila v jezik, takrat pa je vse naenkrat bruhnilo iz mene

Pa me lahk tud na križ prbijete ampak od tega mnenja ne odstopim.

Ne trdim pa da ti ni hudo ;) jaz sem se v tla metala po 2 mesecih zveze. Ampak ne ljubezenske . V tem primeru se najdem nekje pri gaby...ker sva s "tipom" končala zgolj zaradi preselitve in blablabla ampak mi je zdaj on nekaj najboljšega na svetu in se prav morm držat na distanci,da ne prestopim spet tiste mej,da bi postala zasvojena z njegovo toplino,kar sem 2 leti bla.
Je pa res da sem tudi sama 1 mesec po "razhodu" bila živ zombi,300 procentna da ga bom objokovala vse življenje. Ga ne,čeprav je bilo za to da sme vse skupaj prebolela krivo eno zelo kruto grdo dejstvo,ki me je zabilo v tla in mi ga pomagalo preboleti...na koncu pa se to dejstvo izkazalo za napačno in takrat sem ga končno lahko spet dojela kot frenda.

Je pa spet razlika med "biti zaljubljen" in "ljubiti". To sta dva tako različna pojma da uf...in zaljubljenost mine,sploh se mi zdi,da se sploh po 3 mesecih tista zaljubljenost nekako ohladi in začneš videvati napake ki jih prej nisi...

ampak ok,bom tiho...

ti pa vrjemi da bo bolje. Ni edini super moški,še vedno pa velja kar so rekle druge,da ni treba pozabit na vse skupaj ;)
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
Fairytale*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Fairytale* »

:)
Zadnjič spremenil Fairytale*, dne 02. Jul. 2010 22:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Toliko je lepih stvari, pa ne ves zanje, toliko je lepih trenutkov, pa so le sanje, toliko je lepih dni, pa bezijo kdove kam, toliko je ljudi okoli tebe pa si lahko zmeraj sam.-
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a RoNcoLiNo »

Fairytale* napisal/-a:kaj pa vem.. veliko jih pravi da pri 14 še ne moreš ljubiti.. mogoče imajo/imate prav.. :)

No,to ni res...pomoje so kdaj kere 13-14 letnice imeti močnejša čustva kot katera 20 letnica...ampak spet odvisno...

sej bo ;)
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
fragolaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a fragolaa »

Pomoje pa pri 13 oz. 14 letih čisto drugače razumeš, dojemaš in si razlagaš ljubezen :D
Fairytale*
Sramežljivka
Sramežljivka

Zadnjič spremenil Fairytale*, dne 02. Jul. 2010 22:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Toliko je lepih stvari, pa ne ves zanje, toliko je lepih trenutkov, pa so le sanje, toliko je lepih dni, pa bezijo kdove kam, toliko je ljudi okoli tebe pa si lahko zmeraj sam.-
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 17:20, skupaj popravljeno 1 krat.
sashy*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sashy* »

Lp!
Tudi sama sem na vsemu temu samo da je moja zveza trajala 4 leta in 11 mesecev.Zadnjič me je klical in mi dal konec po telefonu.Bila sem čisto na tleh,solze,smiljenje sama sebi in neznosne bolečine v srcu katere me še danes razžirajo.Včeraj sva govorila in oba veva da bi v tej zvezi trpela.A težko je pozabiti vse spomine,vsa pohajkovanja,lepe trenutke res pa je da me je močno prizadel.Ni imel časa ne za mene, ne za mojo družino važno da je imel čas za svoje kolege.Rekel mi je da so njegova čustva do mene izhlapela,da me ne ljubi več me pa ima rad in me bo vedno imel.Če vam dam samo primer: da me je neki dan klical in rekel da naj ga počakam pri njem doma da gre on žurat s svojimi kolegi no pa mi povejte ali je to normalno.Od njega nisem imela čisto nič več ne izkazovanja ljubezni,ne spoštovanja da ne govorim o drugih rečeh.Bila sem dobra le za sexs in to je to.Boli me in še nekaj časa me bo ker vem da sem se trudila po svojih najboljših močeh,ker ga imam še danes rada in vem da bi mu sedajle stekla nazaj v objem a po drugi strani.....si res zaslužim vse to?Boli ko se na nekoga tako močno navežeš,ko spoznaš da je resnično konec da ne bo več poljubov,objemov ipd...A upam da bom nekoč srečna...
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

RoNcoLiNo napisal/-a:Važno da je zate 4 mesce resna zveza :roll:

Moja frendica je bla z enim tipom 4 leta pa nikoli ni doživela take ljubezni in prejela tolko ljubezni kot z novim tipom v samo 1 mescu. In po 10 mescih se obnašata že kot prava zakonca, s tistim prejšnjim pa po 10 mescih sta zgledala prej kot frenda k sta naveličana en drugega kot kaj drugega. Odvisno od človeka pač. Tko da me res zanima kdaj nastopi zate resna zveza.
Uporabniški avatar
mucamaca5
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a mucamaca5 »

@ sashy*
Boš in za tiste srečne dni, ki te čakajo je vredno živet :)
sashy*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sashy* »

mucamaca5 napisal/-a:@ sashy*
Boš in za tiste srečne dni, ki te čakajo je vredno živet :)

Hvala mucamaca sej veš zdej je težko kej v to vrjeti ampak upam da res kmalu posije sonček:)
Fairytale*
Sramežljivka
Sramežljivka

Zadnjič spremenil Fairytale*, dne 02. Jul. 2010 22:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Fairytale*
Sramežljivka
Sramežljivka

:o
Zadnjič spremenil Fairytale*, dne 02. Jul. 2010 22:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori