Jz fuul rada plešem, ampak se mi paše pr plesu čist znoret, tko da mi je najboljš, če nisem lih v paru, ker se najraj "razmetavam" na kak kul rock, drum and bass, house ... Tko da če smo kje zuni, mi bolj kot ne ne paše, če se mi kak tipo nalima zraven.
Če govorimo tle o plesih, k se plešejo v paru. Valčki in podobne zadevice so moja nočna mora. Bi pa z veseljem probala kak swing, k mi tko noro zgleda.

Pa ajde salso, da bom enkrat, ko bom končno pristala na Kubi, znala mal zašejkat in se ne bom počutila k najbl retardirana oseba brez kakršnekoli koordinacije in občutka za ritem.
Če grem nazaj na plesanje v klubih, mi je bla pa enkrat ful luštna situacija, k me je v Londonu u enmu indie klubu en tipo prjel pa začel plesat z mano, tako mal funky varianto
(ne uno tipično naše, k dobiš tipa k pijavko zadi oz. ponavad pač z drugimi nameni, ne z namenom plesat), sva odplesala na en komad in se mi je zahvalu in šou naprej po svoje plesat. Res simpatično.
Pa druga situacija, k mi je bla kul, je pa k sva bla z enim znancem tle pr nas u enmu rock lokalu skp sama uzuni, in sva tut celo noč muvala na plesišču. Sam to je blo bl razmetavanje pa skakanje kukr neko plesanje, tko da ne vem, če šteje, ampak definitivno poba ni visel cel večer ob šanku, kar je kul.