a katera spremlja novo sezono gospodinj?
men je ful všeč, Lynette je prov boga, drugače pa mi je všeč tale scena ki se dogaja Bree . Sam majo pa v vsaki sezoni isto foro z novimi sosedi- pride ena skrivnostna družina, ki ma neko temno preteklost in meša štrene gospodinjam
Men je tud ta sezona dost bolj všečna kot 5. Katherine ga zmaga s svojimi psiho forami, Bree je ratala prava carka, pa ta nova Angie mi je fuuuuuuul modelka.
Julie & Dominic naveza je pa krneki... Pa kam je sinek kr zginu, zadnje par delov ga sploh ni blo nikjer, prej pa tak halo....
Punce, zakaj mi na mininovi ne najde nobenga torrenta za gospodinjice, k so se predvajale v ZDA v nedeljo? To se prav 9.del. Čudn mi je, kr vedno najde, mene pa firbec matra, kaj se kej dogaja ...
Moram rečt, da so mi kar všeč to sezono.
Ta nova družina mi je precej kul. Pa Bree in Carl sta zakon skup
Aja, BTW: minonova ima od sedaj le legalne torrente, tako da je konc z njo LINK
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Sej pa to se je vidlo, kdo jo je napadel že v epizodi..
Men so mal dolgčasne postale no, skoz se ponavljajo zadeve, sploh nism več v tolkem pričakovanju epizode kot včasih.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.