No ko sem brala tole temo sem mal razmišlala kje pa jst spoznavam folk. Ja največ jih spoznavam na sprehodih s kužkom

to je pa ko magnet, kamorkoli grem vedno se s kom zadebatiram in se sprehod na koncu zavleče tud na 2, 3 urce, če pa srečam koga s kužkom pa sploh...sem na ta način spoznala pol mojega naselja, za katere drugače sploh ne bi vedela da obstajajo.
Imam nakaj dobrih kolegic, ki sem jih spoznala na sprehodih in se zdaj redno dobivamo, pa še kužki so čist srečni ko majo svojo družbo

.
In večkrat te tudi ogovori kakšen fant

pač pride do tebe in začne kok je star, pa kera pasma pa blabla...pa kaj veš, mogoče se srečata večkrat pa gresta kdaj na kšno kavico ane...samo moraš pa hoditi na take kraje, kjer je dosti ljudi, zdej če hodiš po enih samotnih poteh, tam ne boš nikogar spoznala...
Sej vem, usi nimajo te možnosti, da bi imeli psa, ampak zakaj pa se ne bi kakšen dan zapeljala do zavetišča za živali, vzela tam kužka in ga peljala na sprehod?
Jst grem včasih kakšnega iskat, pa moram rečt da pride kar veliko ljudi, od najmlajših do starejših, pa se zlo hitr lahko s kom zapleteš v pogovor..
Sploh pa če imaš ob sebi psa te nihče ne gleda čudno če si sam...sam ajde razne restavracije, kino potem odpade...sicer pa itak še nisem slišala da bi kdo punco/fanta spoznal v kinu.
Drugače pa, jst sm svojga fanta spoznala kar v službi, bivšega pa na faksu...ti predvidevam da si šolanje že zaključila, a u službi pa ni nobenih sodelavcev tvojih let? da bi se tako družili tudi v prostem času...zgleda imam jaz kar srečo, s sodelavci se super razumemo in se dobivamo tudi izven delovnega časa-gremo žurat, na kavo, tud na morje...
Aja pa ful u redu punce sem spoznala na aerobiki, gremo tud učasih po končani uri še na kakšno pijačko, celo tiste, ki so poročene in z otroki se nam pridružjo, haha
Za fitnes so ti pa itak že drugi povedal, vedno se najde kdo ki ti je pripravljen pomagat, če se ne spoznaš na naprave lahko pa kar sama koga prosiš za pomoč:lol:
U, zdej sm se še neki spomnla, kaj če bi organizirala kakšno obletnico valete, mature...pa se spet dobite s starimi prijatelji na katere si mogoče že pozabila. Vsi pa verjetno niso že poročeni, dobiš družbo, mogoče je pa celo kašen sošolec ratu zdej čist hud
U glavnem pojdi med ljudi in slej ko prej se bo kdo najdu tud zate