Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
- passiflora
- Komunikatorka
Zdaj obstaja pri M. en Samsung (E1107), ki ima na zadnji strani sončne celice in ga lahko polniš s pomočjo sončne energije.
Sicer je čisto osnoven telefonček, ampak, če ga rabiš samo za klicat in SMSje, je varjetno čisto kul, sploh zaradi cene, ker se ga da dobit za 9 evrov v splošni akciji.
Jaz si ga grem iskat, ker grem dostkrat v naravo, kampirat za par dni (ima svetilko
) ali pa sem na poti, pa je težko najt kje ga nafilat.
Sicer je čisto osnoven telefonček, ampak, če ga rabiš samo za klicat in SMSje, je varjetno čisto kul, sploh zaradi cene, ker se ga da dobit za 9 evrov v splošni akciji.
Jaz si ga grem iskat, ker grem dostkrat v naravo, kampirat za par dni (ima svetilko

čau:))
jz sm sicr nova na tem forumu, pa vs že rabm: D
ma kera samsung S5699 Preston al pa LG KP500 Cookie?!
pa a fajn delata? ker do zdej sm mela vedno nokije, tko da vse izkušnje dobrodošle! tut glede delovanja na tač. ker večina je mnenja da se hitr pokvarjo ane? -.-'' oh, pa k sta tok lepa:)
no upam d mi bote pomagal pr izberi novga mobija
hvala*
pa a fajn delata? ker do zdej sm mela vedno nokije, tko da vse izkušnje dobrodošle! tut glede delovanja na tač. ker večina je mnenja da se hitr pokvarjo ane? -.-'' oh, pa k sta tok lepa:)
no upam d mi bote pomagal pr izberi novga mobija

she:3 napisal/-a:čau:))
no upam d mi bote pomagal pr izberi novga mobijahvala*
Ali imaš mogoče kakšno sliko kateri je to, namreč google mi ne najde

-
- Cosmopsiho
Jaz mam sicer drug model Samsunga, ampak za to firmo telefonov lahko rečem, da je kar soliden, mam ga že nekje eno leto in sem kar zadovoljna, čeprav si grem letos novega kupit.
Edina pomanjkljivost (vsaj pri tem mojem) je ta, da nima dost spomina in je potrebno dokupit spominsko kartico. Ta Samsung S5600 Preston ma sam 80 MB kar je tud mal premal za kakšne dodatne aplikacije (muska, fotke naložene od kje usw.).