Arrrg, s kom se je Mie poročil?Zdj bom pa 4 mesce živčna drgač pa dobr del: Lynette bo spet mela polne roke dela:D, za Bree sm prov vedla, da se bo to zgodl, Gaby bo pa zrd te Anne mela kr dost dela:D
Upam da se je poročil s Susan čeprav zna bit da ne. Dave se mi pa tako smili bogi. Da zgubiš ženo in hčer...
Dober del, čeprav mi 5. sezona ni bla tako všeč kot druge.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
včeraj sem pogledal še zadnje 3 dele in sploh nisem vedla,da je konc sezone . pomoje se je Mike s Susan poročil,ker sta se tud po nesreči poljubila,pa že tko se mu je videlo da ni lih prepričan če bi se poročil s Catherine (pa še res nista skupaj pasala ). Hehe pa kr Bree pa Carl-to sm koj vedla da bosta skupej,k je ona k njemu pršla- Lynette se mi pa prov smili,k bo spet mela kšne hiperaktivne otročke...pa z uno nečakinjo od Carlosa bojo tud še problemi
ste gledale prvi del 6. sezone? Bil je odličen in mislim, da nas čaka nova nepozabna sezona. Po mojem mnenju eden izmed najboljših delov Razočaranih gospodinj. Nisem pričakovala veliko, dobila pa ogromno