What NOT to wear

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
mucamaca5
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a mucamaca5 »

lorelaj napisal/-a:Ogabni so mi gumjasti škornji za v dež, ki jih zadnje čase nosijo VSE ženske. Sploh obupno mi je videti do konca spedenano žensko in potem te ogabne pisane škornje za v gnoj. :lol: Moda pa taka. :lol:

Sploh obupno je videti žensko v največjem nalivu obuto v poletne odprte salonarje (poleti se tolerira, ce te džk ujame). Ne pa ko je listje, blato in vse tako po pločniku, da ima ženska čist umazane noge in črno za nohti. Fuj fej.
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

preozke hlace na korencka
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

Libido. napisal/-a:nabildan tip v prosojni majčki :cry:

jaaa... une mrežaste majčke s takim tattoo vzorcem iz newyorkerja :rofl:
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *med zemljo in zrakom*
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MissBitch »

Hmm... Lesena in plasticna zapestnica, zlati uhancki,srebrna verizica,zlat wannabe d&g pas,srebrna malhasta torbica z ketncami...pa se eno par happy bunny badzev po majcki... Popolna zmaga! A tem punckam ni noben povedal,da vsega ne mores kombinirati z vsem? In da pri dodatkih vcasih se kako velja da je vec prevec??
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

Mimi_M napisal/-a:Jaz tudi ne bi nikol tega obula drugam, kot za doma okrog hiše, če ne bi šlo drugače :lol:

Jaz sm si jih pa zdj kupla za v ta hud dež, ker imam kr neki do postaje od busa pa potem do službe...s sabo bom mela pač čevlje za preobut, sam parkrat se mi je že zgodil, da sm pršla čist premočena v službo pa pol dneva mela mokre noge.

Drgač pa mejhne in bolj okrogle punce ne bi smele met skinny jeans, men se zdi kt da jih še potlač pa preusmer pozornost na zgornji del nog oz. stegna k so že tko okrogla...
Aja pa ok, letos je vijolčna moderna ampak a lohk ne pretiravamo..isto k prej z roza, roza hlače, roza supergice, roza majčka, roza jakna, roza torbica... :?
Uporabniški avatar
Sophia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sophia »

*QueenBitch* napisal/-a:
Mimi_M napisal/-a:Jaz tudi ne bi nikol tega obula drugam, kot za doma okrog hiše, če ne bi šlo drugače :lol:

Jaz sm si jih pa zdj kupla za v ta hud dež, ker imam kr neki do postaje od busa pa potem do službe...s sabo bom mela pač čevlje za preobut, sam parkrat se mi je že zgodil, da sm pršla čist premočena v službo pa pol dneva mela mokre noge.

Drgač pa mejhne in bolj okrogle punce ne bi smele met skinny jeans, men se zdi kt da jih še potlač pa preusmer pozornost na zgornji del nog oz. stegna k so že tko okrogla...
Aja pa ok, letos je vijolčna moderna ampak a lohk ne pretiravamo..isto k prej z roza, roza hlače, roza supergice, roza majčka, roza jakna, roza torbica... :?

tudi jaz! Brezveze mi je hodt 15min do busa in bit vsa premočena (luže & mimoidoči avti so sploh supr kombinacija :? ) cel dan, samo zato ker kao ne zgleda... :? je pa res, da ko mam škornje, nisem oblečena fenski, ampak bolj casual. Ubistvu poudarjeno casual, brez nakita ipd. šare. Pa čez eno obično, casual jaknco, ne ledr jakna (to sem namreč ŽE vidla in je res neokusno!! :? :D ) to slednje je tud moj not to wear EVVVRRRRRRR :D
Let the good times roll!
Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarchika09 »

Neki podobnega skinny jeans hlačam na odraslem( :!: ) moškem :cry: :heul:
matejka**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a matejka** »

minica + zimski škornji ko je zunaj 30°C. Ful dosti videno v Italiji.
Zadnjič spremenil matejka**, dne 29. Sep. 2009 16:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

se pridruzijem da so skornji za u dez cist ok...lansko leto sm bla zutrej v zadregi kaj obut in rezultat tega je biu da sm bla 8 ur od doma in imela cist premocene noge...se tri dni po tem sm bla tecna tko da letos se to definitivno konca :D

drugac so mi pa kao hit zime - ultra kratke bundice (na nacin bolerota) cisti NO GO..kdo bo to kupu, sej ti zdrava pamet more dat vedt da bos u taki bundici zmrznu se bolj kt ce se tistih rokavov ne bi imel navesenih na sebi :?
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Dadyka15 »

floribunda napisal/-a:
Dadyka15 napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a::?

drgač so mi pa not to wear ženski kostumi (kostimi?)... dons videno: svetlo roza hlače (un fin materjal, na črto speglane), na zvonc, beli špičaki, svetlo roza jaknca (komplet pač)...
ženska stara tja v 50 (postava manekenke sicer), ampak nevem, sej poslovna ženska se lahk obleče tud bolj moderno, ni nujno da pa glih kostimi.. :/

temu človek reče klasika...in če si zaposlen v službi kjer maš položaj ko si v stiku z ljudmi (banke,....) je obvezno to nosit..

ampak če je svetlo roza z belimi špičaki je kič, ne klasika.

ja to je pa mal huda kombinacija morm priznat...
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

--..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 17:21, skupaj popravljeno 1 krat.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

matejka** napisal/-a:minica + zimski škornji ko je zunaj 30°C. Ful dosti videno v Italiji.

Ma sej to v vseh velemestih nosijo. Tudi meni je ogabno, ampak očitno enim moda pomeni več kot udobje in se raje pri 30 stopinjah scvrejo od vročine. Vse samo zato, da so IN. :roll:
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

Meni je ful čudnoo, res da je že jesen pa to, ampak jaz hodim ven v balerinkah oz. če je dež v adidaskah...ene pa že kr zimske škornje do kolen, al pa še huje zimske gležnarje pa une debele volnene gamaše, zgoraj pa imajo kratko majco...mislim da je letošnja jesen preveč topla, da bi že zdaj hodili okoli v zimski obutvi :roll:
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

Recimo, da glede na to, da je jesen ti škornji in gležnarji niti ne bi bili tako zelo čudni. Meni so bili veliko bolj bizarni taki škornji poleti.
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

lorelaj napisal/-a:Recimo, da glede na to, da je jesen ti škornji in gležnarji niti ne bi bili tako zelo čudni. Meni so bili veliko bolj bizarni taki škornji poleti.

obstajajo tudi škornji za poletjee, ki so bolj tanki in zračni...
Zaklenjeno