se spomnim ko sm bla jz v OŠ,prekla da ni večje, vsa blede, presušena, skor k da sm bolna.. pa skos na polno telovadba, moja mt že na sploh kuha zlo malo in v zelo mejhnih količinah, tut hrana nasploh mi ni prestavljaja nekega ful zadovoljstva..smo več al mn žvel za počitnice 1x letno v hotelu in vsi veseli k smo jedl same specialitete...no pač, prihod na SŠ,vse manj telovadbe oz. skoraj nič, stalno toaste ter mc donaldsi + pica + v bližnjem lokalu-tomato če poznate neke zmešančke-tuna+koruza+velik kečapa 8sicer men ni dober šezmer)+majoneza...in se je začel, potem spoznala tipa s katerim sva stalno hodila za ziher 1x tedensko nekam vn jest al na pico,mcdonalds..in kile so šle v 2. letniku gor, prej sm ap dobila 2 kile v enem letu (WOW) in stalno se sekirala kako da se zredim pa da sm čimanj športala,čeprav so nas teral,raznorazna tekmovanja, pos stresom zaradi ocen itd...in je pršu fax, kjer ne delamo ama nič,stalno po pijačkah,kavicah,žurak,alkohol v potokih vsak vikend,stalno hrana na bon, sploh dostave kjer se usak dna loh napokaš do mrtvega (lol)...in rezultat je tle,da se levim v eno bolj kompaktno žensko,k ma stegna,boke&rit...kot peščena ura...in kje so tisti časi, ko sm bla suha, preveč. Sedaj tut če manj jem,ostajam na isti kilaži,amapk morm kr dost pazt kok dam vase. Sem se spomnila, da sm včasih ful počas jedla, tko kosilo po pol ure, juho počas, krompir počas, meso,ribo,makaronflajš..karkoli zeloo počasi, sedaj pa zmečem vase pa sem še lačna. Torej definitivno je tut to,da se je počas, po 20 minutah že občutš sitost, tko da zdej tut v restavracijah pač pustim na krožniku. Je pa hudič, ker mam ful rada hrano,sm ful gurmanka, ful mi pomeni da dobr jem, k pomislm na hrano kako jo bo okušat mmm kot orgazem LOL

pa po 7 uri več ne jem, če pa že pa kakšen jogurtek al pa solato,čene grem raj spat lačna, ker ko spiš itak ne veš da si lačen, če razumete

Drugače miv si rpavijo, ja v kaj boš pa ti hujšala pa blabla, ampk vidm jz da mam kr mau zalito faco,mau debelejše roke, bl tako komadno postavo. Isto je moj reku, da sm se v tem letu kr mau poredila, sploh v rit

prasc
kaj pa on, k ma tak trebuh, da loh dam njegovga brata skp pa fotra pa dedka pa bojo lih po velikosti uštimani,kr nej pogleda svojo prihodnost haha če pogledma jz svojo mt, nimam NČ bat.
Ona mi je skos govorila do 30ga loh ješ vse, zdj je pa nehala in isto babi, ne teži več da nej jem hm