Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

jaa vem js sm tut ful vesela :D sej v bistvu, ce vozim 14 dni - to je 10 delovnih dni po 2 uri, je 20 ur ;) ta tedn bom mela pa ze 6 tk da se bo ful hitr nabralo :P pa instruktor ma voljo, pa js mam voljo. tk da evo, u tork sm prvic vozla, jutr mam ze 5. in 6. uro :D (nikol ne bom mela sam eno uro naenkrat)

sej nevem ce nama bo ratalo, ker men se faks zacne, upam da bo res tako kot je nacrt. mi je pa karkol pod dva mesca hitr, tk da jeii... nevem no bom porocala kok bo to res :D

vidim da ma folk vecinoma poleti probleme, k grejo na dopust, pa instruktor gre na dopust, pa se zavlece :?
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

chiqqa napisal/-a:^u ja to mene čaka, a to se loh prjavm brez da me inštruktor..a kje na netu piše kdaj so roki,k jz bi zdle tkoj!

greš na izpitni center in se prijaviš. pri nas so roki vsaka dva tedna ob sredah, jst sm se šla prijavit v torek in sm prišla na vrsto za pisat takoj naslednji dan :D
Let's swim to the moon .....
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

Hehehe a se sam men zdi al so usi u teh 2dneh neki naredl.
jz ucer PP waa + zgori ena punca dons waa.piece of cake jp,pr nas sam ene 3je niso,sj da se neponaulam pise stran nazaj kaj blo heh
pa 1 taglavn cpp
1 drustven
ok,1 ni vec mladi voznik

zdj moj men reku da ce mu zabijm auto k bom mlad voznik je zaram neuemkasnga zavarvanja treba placat 20%skode???torej,ksnmu se zalimas od zad naornk nabases,20.000 vredn,recmo totalka,wtf tu mac!!!!!

ja jz mam tud ful voljo,inst.tud sam k ma 20+ kandidatou in se LPP vozi,k to dela honorarno u AS pa 3urce spi://pa njegova bosna uff pa pol moji pagi,poreci,maj,izpiti pa je hehe

torej cpp next sreda?:D al s nasledna?:))

kent vejt waa 24ur+ene 3 se=thats it:D
dandy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dandy »

haha tvoj tut lpp voz??pa bosanc?? :rofl: mislm da je to že kr standard pr lublanskih inštruktorjih :D

jst se tut morm še za cpp prjaut sam se še ne morm k še nism dobila unga kartončka da sm nardila pp tko da zdej morm čakat še en tedn :? krneki
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

chiqqa fajn je da avto k ga boš največ vozila,( če ne boš mela svojga pač) zavarujete še za mladga voznika. 30% je treba več plačat zavarovalnine(vsaj pr triglavu je blo to leto spomlad 30% več - lasnklet je blo še 20%, so zvišal) za mladga voznika in je to to.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

dandy napisal/-a:haha tvoj tut lpp voz??pa bosanc?? :rofl: mislm da je to že kr standard pr lublanskih inštruktorjih :D

jst se tut morm še za cpp prjaut sam se še ne morm k še nism dobila unga kartončka da sm nardila pp tko da zdej morm čakat še en tedn :? krneki

haha valda, zoki xD usak mesc skor u bosni al pa na usake 3 po ceu mesc lool sj veš kako to gre lol voz lpp, honorarno pa dela na Volanu, bitch en, mi pa nj čakamo pa se gužvamo da pridemo na vrsto lol :D
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

MAaaaaaa jst pa z izpitom res nimam sreče..
Že marca sm nardila cpp-je, zdravniškega, prvo pomoč, manjkajo mi samo še občinski.. Do maja sem prevozila tudi že 11h, 12 jih imam pa že vnaprej plačanih.
Maja sem morala nehati voziti, ker sem imela probleme z alergijo in bronhitisom in nism bla za nikamor, julija sem bluzila, avgusta (ko sem delala po cele dneve), pa me je inštruktor začel spet klicati češ daj, daj, naredi že ta izpit. Sva se zmenila, da bova vozila septembra, nakar sem si na morju porezala palec in kazalec na levi nogi.. Spet odlaganje.. Ko sta se mi prsta končno pocelila, mi je pa probleme začel delati modrostni zob. Dobila sem tablete, ki imajo znak, da se pod njihovim vplivom ne sme voziti..
Tako da upam, da bo čimprej mimo vse skupaj in da končnoooo opravim že ta izpit :D:D
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 17:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

3 mm.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
pokapika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pokapika »

Drugač glede mladih voznikov se zdej baje da tut tko, da se zavaruješ voznik kot mladi voznik in ne avto. Torej lahko pol pelješ katerikoli avto.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

reees? ves kej vec o tem? morm mal pobrskat :cool: to bi men prislo prav, k nimam svojga avta :D
Uporabniški avatar
love.<3
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love.<3 »

pokapika napisal/-a:Drugač glede mladih voznikov se zdej baje da tut tko, da se zavaruješ voznik kot mladi voznik in ne avto. Torej lahko pol pelješ katerikoli avto.

jp jp adriatica (pomoje da je al je nekak tko) ma to.. za njih vem za ostale pa ne.
sam mal morš preračunat če se ti splača kr je baje neki draži kokr če auto zavaruješ
dandy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dandy »

chiqqa napisal/-a:
dandy napisal/-a:haha tvoj tut lpp voz??pa bosanc?? :rofl: mislm da je to že kr standard pr lublanskih inštruktorjih :D

haha valda, zoki xD usak mesc skor u bosni al pa na usake 3 po ceu mesc lool sj veš kako to gre lol voz lpp, honorarno pa dela na Volanu, bitch en, mi pa nj čakamo pa se gužvamo da pridemo na vrsto lol :D

haha ja sej volan :D ...moja kolegica tut tm dela sam ne vem kerga ma ampak ma kr pogosto vožnjo tko da najbrž ni on ...
ališa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ališa »

jst sm ga nardila že kakšen let in pol nazaj! delala sm ga pri B&B v Kranju. in sm bla full full zadovlna z inštruktorco :D pa nardila sm vse v prvo :D jeiiii
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

chiqqa napisal/-a:^u ja to mene čaka, a to se loh prjavm brez da me inštruktor..a kje na netu piše kdaj so roki,k jz bi zdle tkoj!

Ja to se morš it sama prijavit, ker morš prijavnico podpisat pa osebno pokazat.
S kje pa si? Men so za LJ rekl, da je sam par dni za cakat, recmo 3 pa sm jaz dobila šele čez 10 dni in je bla to prva možnost tko, da očitno je kr gužva. Rok zveš k prideš tja pol pa lohk izbereš uro (dopoldan, popoldan...). Jaz sm zrihtala v 2 min., ni blo nobene guzve pa ful je bla prjazna gospa.
Zaklenjeno