red_rose napisal/-a:se strinjam. js vidim pavzo kot beg od problema in pa da je v zvezi nekaj ze hudo, hudo narobe...in takrat je potrebno resit problem, ne pa it na pavzo. zveza je skupina dveh ljudi ki delujeta skupaj, skupaj resita probleme, ne pa se dobesedno locita ko bi blo treba najbolj sodelovat. v pavzi se glih zacnes pogresat, vidim ''kaj lahko zgubis'' (ponavadi iz navezanosti - ce je blo treba it na pavzo...) in se po pavzi nekaj casa spet trudis. jea right...
pa zdej je mogoce se lahko, kaj pa ko bote skup zivel in z dvema otrokoma po moznosti? kako bi vam blo vsec da imata z mozem tezave, potem pa gospod spakira in ga dva tedna ni? to res ni noben nacin...
ugl. js je nebi nikol predlagala. ce bi mi jo fant, bi ga poskusla odrnit od tega. resit probleme, al pa koncat zvezo...ker da bo pa on 14 dni razmisljal a me sploh pogresa al ne...
kaj tocno se vam zdi pozitivna stvar pavze?

se čist strinjam.
moj bivši je en mesec nazaj hotel en mesec pavze, ker je kao zmeden. yeah right. da vidi, če se ljubiva, če me bo pogrešal. men se je sesul svet, dobesedno. in itak nisem pristala. potem sva neki mutila, vedno bolj je blo jasno, da njemu ni in da ga je po slabih dveh letih minil.
včeraj sem izvedela razlog. znoret se hoče. in sem vesela, da nisem bla za pavzo, ker bi se skurbal v tistem času, jst bi ga pa vsa noro zaljubljena čakala.
tko me je pa včeraj minil in do njega ne čutim čisto nič več.
pavza je v 90% začetek konca, pa če si priznate ali ne. v slabih 10 % pa dopuščam možnost, da pavza res reši zvezo. samo v 90% je samo bežanje od problema.
not my thing.