Upam da vam nism preveč zatežu s to temo če ma pa kdo kašn nasvet al kr kol zanapisat bom pa vsakega stavka vesel
Uživejte še naprej čaw

Upam da vam nism preveč zatežu s to temo če ma pa kdo kašn nasvet al kr kol zanapisat bom pa vsakega stavka vesel

Alwaleed napisal/-a:Verjetno ti noče povedati vse zgodbe, ki jo ima z njim, ker te noče prizadeti. Prenekateri verjamejo, da bodo partnerju prizadeli večjo bolečino, če mu povejo resnico, kot pa če ga varajo. Če si pogledaš kakšno drugo temo, boš videl, kako tam punce pišejo o tem, da kakšen prasec moraš bit, da partnerja ne samo varaš, temveč da mu potem tudi poveš. Da vsaj toliko karakterja pa moraš imet, da če že partnerja varaš, da mu tega vsaj ne poveš. Da ga ne prizadeneš. A veš.
No, ti si zdaj tisti partner, ki ni dobil celotne slike, in ki ne razume dobro, kaj je zdaj na stvari. Ker ti ni povedala vse zgodbe, nimaš pojma, kaj od vajinih preteklih mesecev je resnica in kaj je laž.
Preboli jo, naredi si brez nje lepo življenje. Če pa pride slučajno nazaj fehtat, da bi vendarle bila s tabo, jo pa pošlji nekam in ji povej, kar si zasluži. Ker zdaj ne le, da ji ne moreš zaupati, da te ne bo spet varala - temveč ji ne moreš zaupati niti tega, da ti o čemerkoli govori resnico.

.Vem da varala me ni k res ne zna igrat in k se je nekej začel kuhat sm takoj opazu ne vem a to res tko začutš da nekej ne klapa in potem takoj greva narazn ni tko kokr na začetku...saj veste kako je.Nekej jo je res mogl zbrit čist k je vse tko hitr nardila pa prek mobija k sva se pa v živo srečala pa ni vedla kaj bi.Vem da me ma še rada k ne more skrivat in se res sil čimprej prebolet.Ja dost folka prav da bo pršla nazaj k bo k seb pršla sam takrat upam da bodo men možgani že normaln deloval.Ne morm pa rečt ene slabe besede za njo razn tole zdaj k je res ženska da se reče pa ujela sva se kakor da bi bla ustvarjena en za drugega.Upam da še kje obstaja kakšna da ji je vsaj mal podobna k dans je res vse podivjan.Pa še ta smola je da me je pustila septembra k bi me vsaj maja bi blo še celo poletje pred mano
....in bl mi je moj težiu, bl sm se oddaljevala, jz sm pa rabla da razmislm, ampk ga nism hotla iz svojga lajfa, tega lepotca k je oh in sploh pa tut ne....in sm cincala s kom bit, res,ful grdo, moj je tut reku,da kašna sm da zbiram med njima, da nemore vrjet da usa 3 leta hočms tran završt..a zajeban se blo odločt, tist nov je meu lepe besede, spet neki metukčki,neki novga (čeprou men pr nama ni nč manjkalo,res, sam itk po 3 letih s enavadš u zvezi bit in nimaš lih metulčkou usak dan hehe)...in nism znala iz situacije..no nakonc, se je un tanou odmaknu, jz sm rekla si ,kera budala sm bla, tut ni blo čarobno pol z njem k sva se dobila..in sm pršla nazaj,če me moj ne bi vzeu bi anrdila the biggest miskate of my life!! Umrla bi,če bi si najdu kšno drugo in biu z njo srečn, ker tazga kukr je on ne bom nikol dobila,pa ne da me vleče sam zto nazaj, k toz gleda sebično, res ga mam rada in to je bla sam preizušnja ljubezni, kukr pravjo.

flesherka_ napisal/-a:3. glede zgornjega posta: ravnala si zelo sebično. imaš srečo da te ima fant rad. po drugi strani pa zdaj veš, da ti bo take kao aferice odpustil.

valentino46 napisal/-a:Rekla je da upa da bo to minil k ve da takega fanta nav dobila k roko na srce zanjo sm res naredu vse cel moj živlene je osnovan na njej.