Varanje
če se prevara zgodi ko je zveza še sveža, torej npr. po enem mesecu, ok to ni nič takega, saj je logično, da nekih čustev do tebe še ne more gojiti. ampak da te pa prevara po dveh letih in pol, to mora bit pa v zvezi neki hudo narobe, ne glede na to, da je bil pijan, ker potem takemu človeku več ne moreš nikol zaupati. kaj mu boš potem do konca življenja prepovedala, da pije, če se izgovarja na alkohol?? ne ne, to je brezveze, jaz bi tako zvezo kar končala ne glede na vse.
Huh...kinna, dobra si
Jaz bi se čeprav bi se trudila vedno spominjala dejanj, ki so vzela zaupanje.
In če gledam konkretno za zadnjo vezo- brez zaupanja ni ničesar. In če bi nama obema cigel padel na glavo in bi bila nazaj skupaj, to ne bi bila več veza ampak samo dvomi, metanje naprej in še enkrat dvomi.
Ker ko te človek enkrat prevara, tako ali drugače, zakaj te ne bi še drugič. tretjič?

Jaz bi se čeprav bi se trudila vedno spominjala dejanj, ki so vzela zaupanje.
In če gledam konkretno za zadnjo vezo- brez zaupanja ni ničesar. In če bi nama obema cigel padel na glavo in bi bila nazaj skupaj, to ne bi bila več veza ampak samo dvomi, metanje naprej in še enkrat dvomi.
Ker ko te človek enkrat prevara, tako ali drugače, zakaj te ne bi še drugič. tretjič?
- positive vibration
- Cosmofrik
Če sta oba na tak nizkem nivoju, potem ja. Če bi se igrala igrico "ti meni, jaz tebi" oziroma "šlikapac".
Mislim, da če nekomu odpustiš in ga maš tak rad, da ga sprejmeš nazaj kljub temu, da te je krepko prizadel, ga ne boš šel varat nazaj. Se zmeniš: "Čuj, posral si ga, vidim da ti je žal, ne boš več tega delal, pozabima zdaj na to, jaz sm ti odpustila in ne mislim celo življenje nosit tega zraven", ne pa da si neke vračaš...
Mislim, da če nekomu odpustiš in ga maš tak rad, da ga sprejmeš nazaj kljub temu, da te je krepko prizadel, ga ne boš šel varat nazaj. Se zmeniš: "Čuj, posral si ga, vidim da ti je žal, ne boš več tega delal, pozabima zdaj na to, jaz sm ti odpustila in ne mislim celo življenje nosit tega zraven", ne pa da si neke vračaš...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
Takih vprašanj ne sme bit
ker...če se nekomu porodi ideja, da "zdj mam pa pravico nazaj prevarat" je že čisto podjebavanje v partnerstvu. To je zadnji znak da je čas, da se zveza zaključi. Brezveze no.... In tukaj sploh ne more it za vprašanje pravice...hjao
Drugače pa dobro vprašanje za debato
Me prov zanimajo komentarji

Drugače pa dobro vprašanje za debato

- positive vibration
- Cosmofrik
Zadnjič spremenil positive vibration, dne 08. Maj. 2010 17:48, skupaj popravljeno 1 krat.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,