classy napisal/-a:Najbolj 'bizarna' hiša v kateri sem bila:
Minimalizem, na hard. Vse stene bele, po tleh bel epoksi, ni sob, le 4 medetaže (levo desno), vsaka deluje kot 'ena soba'. Zgornja je kopalnice, ki sploh nima vrat (spet vse belo, zraven je pa do stropa segajoča bela omara čez celo steno, brez klukic, morš nogo spodi zahaklat in odpret.
Naslednja etažaje kuhinja, isti princip omar, cela stena, sploh ne opaziš, da so omare. Na sredi je bel otok s koritom (korito je seveda 'del' otoka, izdolbljeno, belo). Ob otoku par belih barskih stolčkov.
Potem je pašespodnja etaža, 'dnevna soba', v kateri je samo kavč. Aja, pa wc in tuš (?!). Ne vem, najbolj neosebna in nefunkcionalna hiša ever. Sej je kul za par urc,sam živet si pa sploh ne rpedstavljam tam. Je pa fajn za učit se.
Js mam rada stvari. Veliko stvari. Da si mam na čem oči spočit. Pa da mi prostor deluje 'udoben in topel'. Topli materiali, ne preveč pospravljeno, tko, za v dekco zavit se.
Jao zadnje čase kr gledam te revije o notranjem opremljanju majo ful dost banjo kr v kotu dnevne sobe al pa spalnica pa odprto potem banja al pa tuš. Katastrofa. To je potem pač res razstavni prostor ne pa dom, aja pa seveda kak parket okrog pa to, da se ja fajn zmoči itd. sj ok kakšne moderne ideje so super sam ta mi je pa butasta pa konc.
Bi pa jaz tud kuhno z otočkom, sam moja je tok mejhna da če ta otoček notr postavim ne morem več niti noter stopit