Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Jst sm delala cpp, potem prvo pomoč, zdravniškega, potem pa sm začela vozit in ko sm že vozila sm šla še društvene pisat za CPP. Potem pa glavna :)
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

^^ Najprej narediš zdravniški pregled, potem CPP in PP v avtošoli in potem začneš vozit. "Taglauni" CPP (v Lj na Roški) narediš tekom vožnje, prav tako "taglauno" PP (v Lj na Viču). Vse to moraš imet opravljena do društvene vožnje.

Js sem delala izpit v avtošoli AMZS, AMD Moste po zgornjem postopku. :D

Vsi inštruktorji naj bi bili potrpežljivi, ampak če ti ne ustreza, ga lahko kadarkoli zamenjaš brez kakšnega tehtnega razloga. :) Če ti bo lažje, lahko rečeš, da bi rada imela žensko inštruktorico.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

^^mi nismo meli nobene PP v avtosoli, ampak direkt taprav izpit...mislimd a je vecinoma tako.

js pa ravno s prve voznje - instruktor je fuuuul faajni, pa ful dobr mi je slo, 3x speljevala pa mal obracala volan, pa takoj na cesto in 80km/h (parkrat ponesrec, tam kjer je omejitev 50 ) sm mela skos u glavi da vsi vozijo prepocas, in da morm mal hitrej :lach:
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Uf, sej res, izpita iz PP v avtošoli ni, ampak so samo predavanja. :D
Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarchika09 »

Uf, jaz imam pa v četrtek predizpit (oz. društveno vožnjo al kako pravijo ponekod :D), pa me je taak strah :oops: . Danes sem delala take glupe napake, da kr groza...upam, da v četrtek ne bo tak, pa bog ne daj kje na glavni vožnji :D. A je mogoče že katera mela predizpit, pa da malo pove kak to zgleda (bojda je isto kot izpit, komisist sedi zadaj, te vodi itd...)? Pa prav si ne morem predstavljat, da bom kmalu imela izpit...čeprav že komaj čakam :D
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

ah jst sm tud na "predizpitni" vožnji kr neki palamudila :D Me je kr debel gledu inštruktor, je pa res, da sva bla sama. On mi je samo govoru kam moram pa kaj moram in pisal na list, kaj vse je blo narobe. Pa sm pol nardila glavno v prvo brez problema, tko da, nč se sekirat :D
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
love.<3
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love.<3 »

uu to mate pa eni glede plačevanja ur.. js vem da mi skos reče da jih mam še mal in da bom mogla počas kupt. tut če nimam evidenčnga kartončka jih kupm in mu dam pol račun.
drugač pa vrstn red res ni pomembn kako delaš, ampak brez zdravniškega in cppja nemorš začet vozt (edin če je drugje spet drugač, pr men je blo tko) prvo pomoč pa lahk delaš še med izpitam (mislm pa da jo morš met do društvene vožnje narjena oz. občinskih izpitov)...
ena k je sprašvala kok hit more začet. rečem ti čim prej. ker nikol neveš kdaj boš mogla po 3 tedne čakat na občinske teste, 14 dni na društveno vožno in spet par tednov na glavno. se hitr zavleče. sploh če si pol še kj umes bovn, maš dopust in k prideš iz dopusta gre inštruktor itd itd.
js ga sicer delam že od konca maja (ja vem douga hehe) sam umes en mesc pa pou nism vozila kr sm bla js na dopustu, inštruktor je biu, meu je zlo nabit urnik (k sam dva mata še motoriste) pa zbolu je itd itd.
sm se zlo zafrklna k sm hotla met do septembra že narjen pa bom mela komi do novembra. ohja :?
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

jst sm mogla PP met narjeno že preden sem začela vozit, ker baje če te ustavi policija oreš met v evidenčnem kartončku zdravniško spričevalo in kartonček od PP ..

drugače pa če kateri pomaga ... siol in avtomoto avtošola sta spremljala eno punco skozi cel postopek opravljanja izpita - od tečaja CPP do glavne vožnje ... LINK do spletne strani pa si malo poglejte ... je lepo vsaka ura posebej opisana pa videi so zraven .. pomaga če si pogledate, dobite malo predstavo kako zgleda vse skupaj (za sarchiko, ki je spraševala kako zgleda predizpitna vožnja, poglej si in ti bo vse jasno bolj kot če bi ti katera napisala) ;)
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
love.<3
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love.<3 »

aja?.. noja sj je očitno povsod drugač :).. men so rekl da do občinskih jo morm met narjeno.
drugač pa jejj :) nardila sm društveno vožno. čeprou je bla umes skor nesreča (ful ozka cesta, ful ostr ovink in avtobus pršou. hvala bogu za inštuktorja :oops: ).. res sm vesela, jutr se grem pa na glavno prjavt in upam na čimprej
dandy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dandy »

no učeri sm končno vozila nočno :cool: in na začetku je blo kr u redu sam pol na konc sm pa tolk napak nardila da bi trikrat padla če bi bla na glavni :D bo treba kr še mau vadt :D drgač mi je pa ful drgač k podnevi k ne vidš folka tm k ni javne razsvetljave pa se ti tm kr od nekje en uštuli not...not good...
jutr pa pp in pol na roško :) če bo vse po sreči...ja pa vsaka avtošola ma drgač glede pp ....ponavad morš met pp preden greš pisat občinske
Veron|ka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Veron|ka »

uuuf punce kok vam je fajn, jst bi šla še kr enkrat vozit k sm mela tok fajnega inštruktorja :oops:

zdaj pa čakam da bo januar, da bom mela 3 leta izpit in da ne bom več mlad šofer.. je kr hitro minilo :D

The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.
They must be felt with the heart.
dandy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dandy »

jooj a kera ve kok doug traja izpit iz prve pomoči??? najprej je pisni deu pol pa oni to rabjo pregledat pol pa najbrž ustni pa uno ančko pihat...in kolk to vse skp traja??? a bo dost 45 minut? :?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Dvomim. Ker nimate vsi naekrat praktični preizkus, ampak 2 ali pa 3 naenkrat (vsaj pri nas je bilo tako).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

dandy napisal/-a:jooj a kera ve kok doug traja izpit iz prve pomoči??? najprej je pisni deu pol pa oni to rabjo pregledat pol pa najbrž ustni pa uno ančko pihat...in kolk to vse skp traja??? a bo dost 45 minut? :?

Če boš za praktični del na vrsti med prvimi, bo za vse skupaj dovolj 45 min. :)
Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarchika09 »

Hvala Libido za tisti link, sem pogledala kak zgleda predizpit in ugotovila, da niti ni tak bav bav :D. Bom pa več jutri povedala (upam, da bom mela lep dan, brez butastih nepotrebnih napak :D).

Aja, pa glede prve pomoči: ko sem jaz delala sem bla kr dokaj hitro konec, ampak se je potem zavleklo, ker smo mogl čakat na tisti kartonček, da so nam ga naredl in je tisti tip ful dolgo mučkal s temi kartončki :D. Ampak mislim, da se v kakšni uri čist lepo skoz pride :wink:
Zaklenjeno