Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

Aja, jaz sem razumela, da delaš tiste v avtošoli (ker si od zravniškega nekaj govorila, pa pri nas vem, da v avtošoli nismo mogli delati testov, če nismo imeli zdravniškega; glavne teste sem pa jaz dosti pozneje delala). Jaz sem prvič padla na glavnih testih (zaradi neumnih napak), drugič pa sem naredila. Učila sem se pa samo iz knjige. Potem, ko sem morala še enkrat na glavne CPP teste, pa sem imela pole in sem se vse naučila.
Nam tudi niso hoteli dati testov v avtošoli, setri, ki je delala v drugi avtošoli, pa so dali. Zgleda je odvisno od avtošole.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

ja sej zdravniskega sm ucer zjutri nardila, popoldne smo pa drustvene pisali :P

ja vem da v enih avtosolah kr dajo vse pole ja :nixweiss:
Uporabniški avatar
love.<3
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love.<3 »

katera dela izpit v kranju?.. ker me zanima če je še vedno 3 tedne treba čakati na glavno vožno..
dandy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dandy »

wiiii...končno mi je oblubu nočno vožnjo...tko da punce pazte se....že podnevi je katastrofa, kako bo šele zvečer :lol:
vam javim kako je šlo :D if i survive ...
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

jeeeeej mene je pa prej klical za mojo prvo voznjo! instruktor zgleda fuul fajn (kokr ti lahk clovek da dober vtis po enem telefonskem pogovoru :rofl: )

kaj ure je treba it prej placat, ker jih se nisem?! al se lahko to pol...itak bom vse naenkrat vzela na obroke.

ve katera? :P
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

Pomoje najbolje, da počakaš do prve ure, ti bo inštruktor vse razložil. :)
Uporabniški avatar
love.<3
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love.<3 »

red_rose napisal/-a:jeeeeej mene je pa prej klical za mojo prvo voznjo! instruktor zgleda fuul fajn (kokr ti lahk clovek da dober vtis po enem telefonskem pogovoru :rofl: )

kaj ure je treba it prej placat, ker jih se nisem?! al se lahko to pol...itak bom vse naenkrat vzela na obroke.

ve katera? :P

prej.. ker morš ti met napisano v evidenčnem kartonu kam vozš, kera ura, kaj se učita (pač to so vse šifre) pa mislm da njegov podpis. ker če te polcaji ustauvjo je kazen.
vsaj nam so tko rekl.
sicer mam pa jutr društveno in sm ćist žiučna. sploh kr je 3 tedne za čakat na glavno :?
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

ce mi se sploh evidencnega kartona nismo dobili. v bistvu ga ma on - instruktor, in mi ga bo sele na prvi uri dal :nixweiss: sej menda lahko to vse izpolni? jau upam da ne bo kakih komplikacij, k nimam casa prej se tja hodit placevat :)

vsi sreco jutri :P
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

jst sm lahko plačala kasneje ... sm klicala na AŠ in sm rekla da ne bom imela časa pridet plačat pred prvo uro (ker sem mela takoj naslednji dan po tem ko sem odpisala cpp) in je bla ful prijazna, mi je rekla naj kar grem vozit pa bom že potem prišla plačat ... inštruktor tudi ni nič kompliciral, ko mi zmanjka ur mi vedno reče da morem it po nove, ampak da se mi ne mudi ... itak št. ure in lekcije itd. mi zapiše vsakič sproti v evidenčni karton, račun za plačane ure je pa itak posebej ...

drugače pa jst zdej 2 tedna ne bom vozla, ker je šou moj inštruktor na dopust .. sem pa v soboto vozla mamin avto po eni makadamski cesti čez en hrib, ki je skoraj nikoli noben ne uporablja ... sem šla tja, obrnila pa nazaj, vmes sem še področno speljevala ... brat je bil čisto presran zraven :D ampak itak je potem vidu da znam ... če mi je ratalo vzvratno obrnit na tisti makadamski, luknjasti, ozki cesti :D
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

a vi rabite vnaprej kupovat ure?? Jaz sem jih plačala po opravljenem izpitu...pa še to se mi ni pretirano mudilo :D
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Summer055 »

kdaj bi mogla it delat cpp, prvo pomoč in vse ostalo, če želim do junija met že vse narejeno (da dokončno naredim izpit) Pa ne bi rada vse počela zadnji dan.
Don't worry, be happy!!
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

jst jih morem met plačane do glavne vožnje, drugače se pa ne mudi ... ampak mam rada sproti porihtano ..
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Summer055 napisal/-a:kdaj bi mogla it delat cpp, prvo pomoč in vse ostalo, če želim do junija met že vse narejeno (da dokončno naredim izpit) Pa ne bi rada vse počela zadnji dan.

js sm tocno v 14ih dneh (1.dan sem se odlocla da bom sla delat izpit, in sla takoj isti dan na 1.uro CPP...) nardila: cpp tecaj predavanja + drustveni test na koncu, zdravniskega in prvo pomoc. jutri (en teden po zakljucku cpp tecaja) zacnem vozit. cpp obcinske upam da grem pisat v roku najvec enga mesca, odvisno kdaj so izpitni roki. torej, ce bom pridna in dosti vozla (srcno upam, ker nocem da se mi prevec zavlece tole vse skup) bi lahko v dveh mescih mela izpit. to je potem dva in pol mesca vse skupaj.
mislim da je pol pri voznjah bol odvisno od tega kok pogosto jih pac mas. eni vozjo samo 2x na teden, eni pa skor usak dan po 2 uri, taki tut dosti prej nardijo...
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

tadammmmm, chiqqa se naročila na prvo pomoč na viču @ sreda :DDD wish me luck, ker sem skor pou leta govorila da se bom prjavla, pa sm se šele zdj končn spraula..kaj čmo, natrpani urniki hahaha u petk pa nadaljujemo z vožjo, kumi čakammmmm aaaaa :D :cool:
Uporabniški avatar
Calorie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Calorie »

Punce, prosim vas za pomoč, ker sem že rahlo obupana. :frown:

Iščem avtošolo v Ljubljani, ampak jih je itak milijon in sploh ne vem, katero naj izberem. A bi bile tako prijazne in mi katero priporočile iz lastnih izkušenj? V tem trenutku mi je najbolj pomembno najti potrpežljivega inštruktorja, ker me zelo matra trema. Že vidim, kako bo to mučna izkušnja zame. :cry:

Pa še nekaj me zanima: a je pomembno v kakem vrstnem redu se opravi zdravniški pregled, CPP in prva pomoč?
Zaklenjeno