ancy007 napisal/-a:evo mam en problem k ni glih nejbl grozn sam me pa kdaj tud mot, in sicer to da moj srček ni glih navdušen nad sexom oz. ni tipični tip ki bi skoz sexal. pravi, da rajši vidi da se pogovarjava in delava druge stvari in zaradi tega potem tudi vem, da me ima res rad in želi biti z mano zaradi mene same, ampak me vse skupaj kdaj moti, ker mislim da če imaš spolne odnose to še ne pomeni da si z nekom samo zaradi sexa, ker problem je ta da on to misli. sva pa skupaj komaj 9 mesecev pa že zdej skoraj brez sexa, kaj bo šele čez ene par let. mu pa skoz govorim da ga mam nejbl rada pa da sex ni vse pa to pa mi ne verjame.
zj vas pa sprašujem če se vam je to že kdaj zgodilo, pa tud tipi dejte mi mal razložit a je sploh možn da vam ni do sexa tok zlo. a pa mi vsi svetujete naj ga obdržim pa rajš mal potrpim.
lahk mi pa date tud kšne nasvete kako ga pripraviti do tega da bo nad sexom bolj navdušen (igrice,....).
sicr pa morm mal tud priznat da sm po svoje tud vesela da je tko da saj vem da me ima res rad.
ja to je pa tista napaka ko ženske mislijo da se vsem tipom da kr skos seksat