positive vibration napisal/-a:Še preveč je homoseksualcev, ki so to zato, ker je to "moderno". Tistih, rojenih, je verjetno bolj malo.

Od kod ti pa informacija, da je "še preveč homoseksualcev, ki so to zato, ker je to moderno"?
Je to tvoje mnenje posledica tvojih obilnih izkušenj s pravimi homoseksualci? Ne z biseksualci, temveč s 
homoseksualci?
Zelo dvomim, da imaš dovolj osebnih izkušenj, da bi lahko podala takšno izjavo. Alternative so torej, da si ali brala kaj, o čemer jaz ne vem, in kar je v nasprotju z vsemi informacijami, ki jih posedujem; ali pa ga serješ.
positive vibration napisal/-a:Nas je že narava tako naredila, a ne?
Narava nas je naredila kakšne? Kolikor vem, je v veliko živalskih vrstah, če ne v večini, tudi do 10% homoseksualnih osebkov. En stalen delež homoseksualnosti je običajen.
positive vibration napisal/-a:Si prepričan, da sem jaz tista, ki rine z glavo skozi zid? Se ti ne zdi, da to počnejo tisti, ki na vsak način hočejo doseči tisto, kar je nemogoče? Naj rinejo z glavo skozi zid in naredijo otroka, če jim uspe.
Ne, ti rineš z glavo skozi zid, ker hočeš definirati normalnost kot nekaj, kar odstopa od dejanskega funkcioniranja narave. Narava stalno proizvaja homoseksualce, tako kot proizvaja heteroseksualce, tako kot voda teče navzdol.
Kaj pa hočejo homoseksualci doseči, kar je nemogoče? Imeti ljubezenski odnos z osebo istega spola? Imeti urejene pravice partnerjev glede dediščin in medicinskih odločitev? Imeti pravico posvojiti otroka?
Kaj od tega je "nemogoče"?
positive vibration napisal/-a:Alwaleed napisal/-a:Tudi v svojega brata se smeš zaljubiti, in on se sme vate. Nič ni narobe s tem.
Če se imata rada, lahko živita skupaj in se seksata do konca življenja.
Samo otrok ne imet, ker bodo verjetno defektni.
Verjetno se 99% ljudi s tem ne bi strinjalo.

Potem se vsi, ki se ne strinjajo, pač motijo.
Resnica ni definirana s tem, koliko ljudi vanjo verjame. Drugače bi cene nepremičnin zares šle vedno gor.
positive vibration napisal/-a:Kot pravim, jaz imam neko svoje stališče, ki ni skrajno in na tem forumu ga zagotovo ne bom spremenila.
Potem pa zaboga ne piši! Če ne stopiš v debato pripravljena spremeniti mnenje, potem ne iščeš resnice. Če ne iščeš resnice, potem zapravljaš čas sogovornikom, ki ti odgovarjajo misleč, da je v debati s tabo sploh možno kam priti.
positive vibration napisal/-a:Alwaleed napisal/-a:Konča se pri ugotovitvi, da je vse, kar je prostovoljno, moralno.
Tudi 8-letnica bo prostovoljno privolila v spolni odnos. Pa je to moralno?

A res? Da bo privolila? Prostovoljno? Premišljeno? Ker ve, za kaj gre? Ker razume?
Meni se ne zdi nič narobe, če se otroci igrajo doktorje med sabo. Zdi se mi tudi ekstremno izprijeno, da Američani vržejo v zapor 18-letnika, ki je seksal s svojo 17-letno punco dan pred njenim 18. rojstnim dnem.
Ampak otrok pri osmih letih dejansko nima kapacitete privolit v seks z dosti starejšo osebo, tako kot mentalno zaostala oseba nima kapacitete upravljat s svojim bančnim računom.
positive vibration napisal/-a:Nisem jaz tista, ki kontrira sama sebi.
Kje pa 
jaz kontriram samemu sebi? Jaz vsaj vem, kje je meja: pri tem, kar je prostovoljno. Ti pa še tega ne veš.