koliko časa v fitnesu
koliko časa v fitnesu
no mene pa zanima kot je že v naslovu-koliko časa je priporočeno, da si dnevno v fitnesu? je to 1 urna vadba, uro pa pol? 2 uri?
tudi mene zanima koliko vadite v fitnesu. Namreč sama se odločam že en čas, da bom obiskovala fitnes (sem začetnica), ker se je treba znebit kilogramov in maščobnih blazinic na določenih delih telesa (trebuh, zadnjica, stegna)...
zanima me, koliko mora začetnik preživeti v fitnesu, vem da ni dobro pretiravat...
zanima me, koliko mora začetnik preživeti v fitnesu, vem da ni dobro pretiravat...
Bodi to kar si
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: ljubljana
Jst sm hodila tko skor vsak dan pa sm bla not eno uro in pou in ker nism vedla,da se ne smeš preforsirat sm vedno zbolela hehehe....Full sm šopala na polno in nism jedla tko k je treba in mi je imunski sistem padu in evo jst z vročino v pojstli
Tko,da če mislš pejt za eno urco al pa urco pa 15min pa ne lih vsak dan,če boš pa vsak dan pa jej tko k je treba al pa bol na izi deli 

***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
-
- Cosmopolitanka
-
- Cosmopolitanka
pri meni je isto. lani sem hodla 2 meseca sama, pol pa me je minilo. lani konc leta pa sva z mojim skupaj hodila in mi je blo kul-vse do moje bolezni. zdaj pa bi spet malo mogla začet...ampak moj dela tak mešano in bolj fizično in mi je včasih prav bed pričakovat od njegam, da bo še v fitnesu z mano