Vedno se zavedam, da sem zmožna dosežt marsikaj, če se le potrudim, in v to maksimalno vlagam. (seveda se mi velikokrat ne da, in se potrudim samo do te mere, da naredim tiso kar je nujno

Vzporeden študij so uvedli zato, ker nekaterim uspe delat tudi 2 faksa hkrati. Jaz poznam primer takšnega študenta, ki mu je en faks uspelo končat, z drugim pa se še bori

Sema sem prišla v neko čudno fazo, ki ne vpliva najbolje name. zdi se mi, da sem v preteklosti hotela počet kar nekaj stvari, ampak se nisem nikoli dovolj motivirala, da bi v njih uspela. Res da to niso bile kakšne resne stvari povezane s šolo in izobrazbo, ampak le majhne nedolžne "želje", ki so mi z vsakim dnem bolj nedosegljive. Včasih jih pokopljem, in začnem stremet proti "resnejšim" ciljem, ampak velikokrat se počutim čudno zaradi takšnih stvari.
Poleg tega me moti, da sem eni točno določeni osebi osebi ""vzornica"", in da samo da hodi po mojih stopinjah; ampak me velikokrat ne le doseže, ampak tudi preseže. Ja, lahko je njej hodit že po zgaženem terenu. In kakorkoli se čudno sliši; zaradi te osebe se vsak dan znova začnem zavedat, da bi lahko naredila/dosegla veliko več, če bi se BOLJ potrudila.

Ah, jaz pa moji kompleksi...
Na srečo me zgoraj omenjena zadeva ne omejuje preveč, ampak mogla sem dat iz sebe, ker že nekaj časa razmišljam o tem...