In kot si že sama rekla - nimaš izkušenj, zato bo boljše zate da si nehaš ustvarjat plane v glavi ker se ti bo vse porušlo oz. ne bo šlo tko kot si si splanirala.
potem sem se bolj kot ne zafrkavala oz hotla mal zbost my_self, pa je nastalo tole:
red_rose napisal/-a:govor zase, men gre vedno, vedno use po planih. pravzaprav ne, ponavadi se vse se boljse izide kot sem planirala(:rofl:)
![]()
![]()
![]()
pa v eni temi o stanovanjih:
In res bo katastrofa, če boste pri 40ih še vedno v bloku ... Aaa, raje spim pod mostom kot v bloku![]()
rada bi komentirala to dvoje ker se mi zdi zelo pomembno, zanima me pa tudi kako je pri ostalih, ker opazam da so ljudje vedno bolj crnogledi. sama sem velika optimistka, ampak z obema nogama stojim trdno na tleh. seveda sem se zeloo mlada in me bo zivljenje se veliko naucilo - govorim o tem trenutku. name in na mojo vzgojo je najbolj vplival oce, ki je v zivljenju dosegel ogromno. pri 50ih pocne to kar si srcno zeli, nima nobene obvezujoce sluzbe, dela ko hoce, sladko kariero za sabo in spostovanje vseh ljudi ki ga poznajo, v svojih krogih je zelo poznan in ljudje ga nonstop klicejo in sprasujejo za nasvete. v glavnem dosegel je vse kar si zeli. tako so mi ze od malega govorili da zmorem kar hocem, da ce si bom zadala cilje jih bom dosegla, da naj se ne zgledujem po ostalih in sledim povprecju. mirno lahko recem, da karkoli si zadam dosezem. to so bila do zdaj seveda manjsi cilji - doloceno mesto na tekmovanju (tako solskem kot sportnem), ocene v soli, odnosi z ljudmi, sprejetje na razne programe, tecaji, potovanja...zdaj prihajajo malo bolj daljnosezni projekti. pa vedno bolj opazam, da obstajajo ljudje (ki jim nic v zivljenju ne gre po nacrtu) ki mi kar nekako hocejo zbit voljo in mi DOKAZAT da to ni mogoce

v glavnem! komentarje na to temo prosim, ker zgornja dva sta res...bizarna