Oprah

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
beyonce7
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a beyonce7 »

Men je Oprah zlo fajn ženska. Sem prebrala njeno biografijo. Respect!!!
Všeč so mi odaje z znanimi osebnostmi. Včasih prov z veseljem pogledam kakšno. V spominu so mi ostale: JFK Junior (ker je imel pravo karizmo, sanjski moški in reality), Celiné, Cindy, Richard Gere, Tom Cruise, Meryl Streep, Halle Berry...
Zelo fajn so tud oddaje, ki jih ima Nate, ki dela preobrazbe interierjev. Ujela sem tudi oddajo posvečeno žrtvam 11.9. Vem, da sem celo oddajo prejokala.
Šokiral me je Will Smith, ki je promoviral film Wild West s Salmo. Nisem vedela, da so španci tako osovraženi s strani temnopoltih.
Treba je vedeti, da je vsak človek omejen s časom in prostorom v katerem živi. Enx sem gledala oddajo od Jay Lenna, ki naj bi bil vrhunski komik in ravno ujela vic o vojni v bivši Jugi. Men se vic ni zdel čisto nič smešen. Od takrat ga ne maram.
Heart
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Fantasyland

Neprebrana objava Napisal/-a Heart »

Meni je tudi O zelo všeč. Stokrat raje imam, da mi možgane pere ona, če je treba tudi skupaj s Philom, ki je meni totalni car, kot pa da me sili na bruhanje ob Sanjski ženski, Baru, BB, Ricki in kar je še dreka na naših in sosednjih televizijah. Kljub temu da je marsikdaj rekla kako traparijo in koga užalila, je vse kar je dosedaj naredila neštetokrat odtehtalo njene lapsuse.
Use your imagination...
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Ful rada gledam Oprah, na morju sem gledala vsak dan, ko so meli na hrvaški televiziji, pa zdaj tudi gledam vedno ko se spomnim. Redkokatera oddaja ni bla zanimiva, vedno ma nekaj atraktivnega, da je za pogledat. :) Oupra rulz Slika
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

pred kratkim sm gledala o hujsanju in je kazal ene, ki jim je uspel po 100 kg in vec zgubit...a si predstavlate :)
in poj je enmu tipu k je biu tok debel, da ni mogu sedet u avtu pa si je ful zelu ferrarija, tega res kupila, res je kul zgledal....tam na odru se je pac pokazu kako zdej zgleda, poj ga pa ona sprasuje kter avto si zeli itd itd,...in poj kr naenkrat prpelejo ferrarija vn...tip sploh ni mogu verjet, kr jokou je :razz:
Zivljenje je piskotek!
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Jst tut ful rada gledam Oprah ;) Zdej sploh, k so neki novejši deli na popu.
Ta ženska je men ful duhovita,razgledana,pozitivka,radodarna..Res 1A. Pa oddaja je tut na nivoju. Izbira ful zanimive teme,preseneča folk..Ql je res!
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
N{n}ka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a N{n}ka »

ja tud jaz gledam skoraj vedno te oddaje,pa so mi res super,
najrajš mam ko pride dr.Oz,ker zmeraj kaj zanimivega zvem,čeprav
ok sedaj nimam ravno časa da bi gledala,ampak če mam čas kar pogledam.
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

Ja pa sej mate oprah usak dan med tednom ob treh popoldne na popu.Ja drgač pa tud jst kadar kol sm takrat doma to gledam.Super d-best oddaja in vedno so zanimive teme.
Uporabniški avatar
Ava87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ava87 »

tudi meni je oprah kul, vedno kaj novega izvem, fajn teme imajo in res podirajo tabuje o določenih temah
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

ja meni je tudi v redu. Ni prostaško kot ostali talk showi, tko kulturno, pa hudi gostje, zanimive teme,...
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a PeggySue* »

Se trenutno na naših programih vrti kje Oprah,ali pa kje na hrvaški tv?
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a polly-polly »

Mislim, da na žalost ne. Jo kje iz kje louda oz. če mi na zs zaupa iz kje. Hvala. :)
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a princesss »

PeggySue* napisal/-a:Se trenutno na naših programih vrti kje Oprah,ali pa kje na hrvaški tv?

Na HTV 1 je vsak dan (razen ponedeljkov) med tednom ob pribl. 11.10, pri nas pa na TV Pika med tednom ob pribl. 10.30. :wink:
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a PeggySue* »

Hvala princesss. :)
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mycosmogirl »

V bistvu je tudi ob 17.00 na tv Piki med tednom :D
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a polly-polly »

O fajn nism vedla, da mamo oprah. Hvala.
Odgovori