Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Wooo,prosim če slučajno katera ve,res bi rada našla nazaj...
Kakšne 2 tedna nazaj sem na FB-ju našla eno aplikacijo,da si si homapeg od googla naštimal z eno fotko.Jaz sem imela črnobelega tigra in sem bila čist zacopana v to fotko,zdaj se mi je pa zbrisal in ne najdem nikjer več.Sem v google napisala že 200 možnosti pa nič...
a ve kdo o čem govorim?
Kakšne 2 tedna nazaj sem na FB-ju našla eno aplikacijo,da si si homapeg od googla naštimal z eno fotko.Jaz sem imela črnobelega tigra in sem bila čist zacopana v to fotko,zdaj se mi je pa zbrisal in ne najdem nikjer več.Sem v google napisala že 200 možnosti pa nič...
a ve kdo o čem govorim?
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
-
purple_rain
- Cosmopsiho

- Kraj: Lj
^^iGoogle themes? mogoče?
prinzessin, joj, tega pa žal ne bi vedla, sama še nisem uporabljala, ampak načeloma naj ne bi (to naj bi sploh bla prednost teh "gum")..
prinzessin, joj, tega pa žal ne bi vedla, sama še nisem uporabljala, ampak načeloma naj ne bi (to naj bi sploh bla prednost teh "gum")..
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 19. Sep. 2009 17:17, skupaj popravljeno 1 krat.
- _TheCosmoGirl_
- Komunikatorka

-
LaHauteCouture
- Komunikatorka

-
purple_rain
- Cosmopsiho

- Kraj: Lj
Pri Simobilu tudi, dobiš najprej "grozilni SMS", kot jz temu rečemrenatka_ napisal/-a:Drugač pa glede obročnega plačevanja nimam pojma, pri Mobitelu ti pa itak najprej opomin pošljejo, potem ti pošlejo SMS da bojo odklopli i pol čez neki dni odklopijo.
, potem te pa odklopijo nekaj dni kasneje (če se vmes ne plača računa).