my_self napisal/-a:če bi si za ekonomijo "mal več let vzela", zakaj ne prvo končaš arhitekturo in šele potem začneš z ekonomsko? manj problemov, več časa,..
mal vec let je misljeno da bi recimo eno leto ponavljala, pa mela na koncu absolventa (ker drugace po bolonjcu ni potreben) - nekaj takega...ne vem, ker se nimam izkusenj

predvidevam pa, da ne bom obeh studijev isti cas koncala. zakaj ne zaporedni studij? ker bi mi to vzelo cist prevec let, tega nocem.
my_self napisal/-a: in to tvoje planiranje se mi zdi napačno, ker nisi še niti na drugem faksu pa že načrtuješ kako boš predavanja črtala in take. najprej moreš videt kako to sploh zgleda, kam se splača hodit oz. na katera predavanja, ne pa da tko napamet govoriš
ja sej zato pa sprasujem? zakaj taka nesramnost, no? sej tut poskusim lahko ane, in ce mi ne bo uspelo mi pac ne bo (bo pa to izkljucno zarad pomanjkanja motivacije in volje, ne ker bi blo nemogoce...odvisno kako si bom stvar zastavla) ne govorim na pamet, sprasujem in iscem studente EPF da mi mal vec povejo! za svoj faks ti pa lahko povem da ni treba hodit na predavanja, ker vem, ker sem ze dokoncala en letnik
my_self napisal/-a: jz sm tut sanjala o vzporednem študiju ampak ko sm se malo bolj pozanimala (nism spraševala takih stvari na kr enem forumu, ampak zaposlene ljudi, referat, študente na tistem faksu)
sem ze pisala referatu na EPF, in na moji fakulteti, se vedno cakam odgovore

je pa rok do 30.septembra zato se mi ze mal mudi in bi rada cim vec informacij.

nevem zakaj taka jeza, no

dosti ljudi normalno zdeluje dva faksa, ce si ti ugovotila da ti ne bi slo, tudi prav, js se ne vem ker nisem poskusla

my_self napisal/-a:nikoli se ne zanašaj na povprečje še manj pa na težavnost če je vse kar vidiš samo predmetnik.
predmetnik mi pove, da bi v prvem letniku lahko sla nekaj predmetov ze zdaj delat pa jih dobro nardila, za nekatere treba samo mal ponovit...ker je pac nekaj splosnih razna matematika in tuj jezik naprimer ki mi ne delata tezav, osnove mikro in makroekonomijo ze mam... itak da je vazen predmetnik

pa nisem rekla da je lahko, ampak ce se lotim in si zastavim neke cilje bom to tut dosegla...zdej rabim sam cim vec informacij pa dobr premislit use skup...
uglaaavnem se vedno se iscejo studenti EPF ce je kaksen
se se kdo odloca za vzporedni studij?! zakaj ja, zakaj ne?