individualno plavanje v Tivoliju?

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
daisy89
Sramežljivka
Sramežljivka

individualno plavanje v Tivoliju?

Neprebrana objava Napisal/-a daisy89 »

Hey,

zanima me, če je v bazenu v Tivoliju možno individualno rekreativno plavanje, torej brez obveznosti, da bi se mogla priključiti kakšni skupini. Ima kdo izkušnje s tem? Z oktobrem se bom namreč začela rekreativno ukvarjati s plavanjem, vendar me razni tečaji in skupinske vadbe ne zanimajo. Ima kdo izkušnje tudi z urnikom obratovanja, kdaj je najmanj ljudi, koliko stane mesečna karta itd?

Ve mogoče kdo za kakšne druge bazene v Lj, kjer je možna individualna rekreacijska vadba?
Uporabniški avatar
t@ssy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a t@ssy »

...........
Zadnjič spremenil t@ssy, dne 25. Sep. 2010 20:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Darling, if you want to talk bollocks and discover the meaning of life, you''re better off downing a bottle of whiskey. At least that way, you''re unconscious by the time you start to take yourself seriously. (P.S.)
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Peterca18 »

ja, urnik je že par let enak, jaz hodim pozimi 1x na teden. Ponavadi je pol bazena namenjenega za individualno rekreacijo, pol pa za treninge. Super je če maš srečo in ni gužve.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
00ally00
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a 00ally00 »

Hej,
jah med tednom zna bit popoldne kar gužva, sploh ker so včasih samo 3 al 4 proge namenjene rekreativcem, tko da zgldea bolj slalom med folkom kot pa plavanje, včasih je tud šunder - glasni trenerji na drugi strani bazena. Je pa ful fino dopoldne med tednom al pa med vikendi- takrat je itak cel bazen na voljo, včasih je en varnostnik zvečer ugasnil nekaj luči in je blo vzdušje res fajn.
Uporabniški avatar
Amandine
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Amandine »

tivoli je do oktobra gešlosen, ker neki prenavljajo... :(
Odgovori