Varanje
...očitno se lahko vse dogaja....nimam v kratkem nobenega rojstnega dne, ne obletnice.... od nje tega ne bi pričakovala nikoli....sicer nisva neke best frendice, sva se pa čisto dobro razumeli....sicer nisem sigurna kaj se med njima dogaja....kako pa naj si drugače razlagam njune klice in SMS-e...mene ni nikoli tolikokrat klical, nikoli poslal toliko sporočil...???
Sem razmišljala, da bi ju poskusila dobiti nekje na pijači...v javnosti....tako, da nebi vedela ne en-ne drigi, da se dobimo...pa da ju skupaj vprašam-presenetim, tako nepripravljena.... kaj se dogaja, kaj počneta?
Mislim, da bom še malo počakala...da vidim, kako se bo vse razvilo....da razmislim...se umirim...da nebi tudi jaz po nepotrebnem naredila kake neumosti....včasih sem mislila, da bi znorela, če se mi zgodi kaj takega...se takoj ločila-končala vezo....ko si mlad razmišljaš drugače....sedaj pa?....ne vem preveč je vsega na kocki....
Sem razmišljala, da bi ju poskusila dobiti nekje na pijači...v javnosti....tako, da nebi vedela ne en-ne drigi, da se dobimo...pa da ju skupaj vprašam-presenetim, tako nepripravljena.... kaj se dogaja, kaj počneta?
Mislim, da bom še malo počakala...da vidim, kako se bo vse razvilo....da razmislim...se umirim...da nebi tudi jaz po nepotrebnem naredila kake neumosti....včasih sem mislila, da bi znorela, če se mi zgodi kaj takega...se takoj ločila-končala vezo....ko si mlad razmišljaš drugače....sedaj pa?....ne vem preveč je vsega na kocki....
- positive vibration
- Cosmofrik
Otroci naj te ne ovirajo. Kot praviš, so že skoraj odrasli. Kar pomeni, da bi gotovo razumeli in jih to ne bi prizadelo na tako oseben način, kot majhne otroke. Sigurno ni fajn, če se ti starša razideta...ampak konec koncev sta tudi ona dva samo partnerja, ki jima lahko začne v zvezi hudo škripati.
Če mu boš povedala že zdaj, da veš, bo potem samo bolje skrival pred tabo, končal pa ne bo. Zato previdno.
Če mu boš povedala že zdaj, da veš, bo potem samo bolje skrival pred tabo, končal pa ne bo. Zato previdno.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Probaj ga dobit v zanko, kakšno ti jst težko svetujem ker ne poznam njega in njegovega načina življenja in preživljanja časa.
Sej je mogoče mal psiho, ampak jst bi pomojem mal opazvala kam gre po službi, zvečer... Al pa bi mu kr strgala telefon iz rok pa pogledala kaj piše, al pa med pogovorom... Nevem, znorela bi - sploh ob TAKO očitnih znakih in dejstvu da je to kolegica oz. znanka.
Sej je mogoče mal psiho, ampak jst bi pomojem mal opazvala kam gre po službi, zvečer... Al pa bi mu kr strgala telefon iz rok pa pogledala kaj piše, al pa med pogovorom... Nevem, znorela bi - sploh ob TAKO očitnih znakih in dejstvu da je to kolegica oz. znanka.

Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
^^ No ja, jst na eni družinski/prijateljski zabavi ravno ne bi izzvala kakšnega incidenta. In tam resnično lahko izpade glupo (jst bi bla sam ono: WTF?, če sem nekje na zabavi in se začne par podjebavat na takem nivoju). Po drugi strani pa lahko mož reče: Ja, ups! Zdaj si me pa dobila in se smeji, poleg pa še vsi ostali. In ni naredila nič, samo mož bo mogoče sam pri sebi razmislil da je mogoče preveč očiten in bi vnaprej bolj pazil.
Jst bi jih "napadla" osebno, iz oči v oči. Pa nevem, al bi najprej sam to znanko al pa oba skupaj. Jz bi kr oba skupaj, se mi zdi da že na začetku bi se vidlo če bi se kdo začel nenadoma izmikat da mora it, al pa bil razdražen...
Jst bi jih "napadla" osebno, iz oči v oči. Pa nevem, al bi najprej sam to znanko al pa oba skupaj. Jz bi kr oba skupaj, se mi zdi da že na začetku bi se vidlo če bi se kdo začel nenadoma izmikat da mora it, al pa bil razdražen...
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
floribunda napisal/-a:lolika11 napisal/-a:Moj me je prevaru s tem, da je bil parkrat z njo zuni kot frend, poljuba si pa nista dala. Drugače sm vidla njegov sms, ko ji je napisou da jo ma rad pa da jo pogreša. Zame je to varanje in je med nama končano. Skupaj sva bla pa skor 5 let. Kaj bi ve nardile v tem primeru?
ni mi čisto jasno zakaj se to kvalificira kot varanje?
Moj v teh 5 letih ni meu frendice, sva mela skupne kolegice to je blo pa tud vse. To je spoznou čist na novo poleg tega jo je imel pod moškim imenom v imeniku...
♥ Ljubezen je kot šah; vedno te zbije kak konj, medtem ko osvajaš kralja
To je bolj prikrivanje, varanje se lahko začne potem.
Pri meni je bilo isto...najprej kao kolega sma, nato že kar neki klici z njene strani, smsi, na koncu pa izveš tudi to, da sta se vmes dobivala.
Ne morem reči da me je varal, ne morem pa niti trditi da me ni. Njej je pisal res kr neke stvari o men, da je zapravljal čas z mano, meni pa da če ga že obtožujem naj izberem neko žensko že, ne pa nje,
Ampak že to, da je bil človek, ki sem mislila da sem ga poznala sposoben laganja v vse smeri, me je prizadelo in razjezilo dovolj, da sem prekinila vse stike. Zame je samo še preteklost, ki mi je dala šolo za naprej.
Pri meni je bilo isto...najprej kao kolega sma, nato že kar neki klici z njene strani, smsi, na koncu pa izveš tudi to, da sta se vmes dobivala.
Ne morem reči da me je varal, ne morem pa niti trditi da me ni. Njej je pisal res kr neke stvari o men, da je zapravljal čas z mano, meni pa da če ga že obtožujem naj izberem neko žensko že, ne pa nje,
Ampak že to, da je bil človek, ki sem mislila da sem ga poznala sposoben laganja v vse smeri, me je prizadelo in razjezilo dovolj, da sem prekinila vse stike. Zame je samo še preteklost, ki mi je dala šolo za naprej.
emanuela napisal/-a:To je bolj prikrivanje, varanje se lahko začne potem.
Jst mam drugačne poglede. Če moški laže in prikriva zaradi druge, se z njo dobiva in ji nonstop piše sporočila, pol na nek način tud vara.
♥ Ljubezen je kot šah; vedno te zbije kak konj, medtem ko osvajaš kralja
Mataio napisal/-a:Moj znanec ima punco, s katero sta par. Vendar, kadar gre on sam ven in ona ostane doma, se on naokoli zalizuje z drugimi puncami. Vsakič, kadar greva skupaj ven, se liže z drugo punco, medtem ko njegove ni zraven. Lahko bi ji povedal, kakšnega tipa ima, vendar se nočem vtikat.
Če bi to počela tvoja punca in bi tvoj prijatelj vedel za to, a bi želel, da ti pove?