Kaj bi, pa se ne upaš?
-
- Kofetarica
- Kontakt:
-
- Komunikatorka
Tut jz mam želje... in od 13 leta si vsako leto za novo leto obljubim, da bom uresničila 5 želja, ki jih mam v tistem trenutku v glavi
in mi super uspeva
Prepričala sem se, da je strah odveč in da lahko narediš čisto vse, kar si zaželiš, potrebna je samo volja in res prava želja.
Letošnje želje:
- skok s padalom (uresničena) tiste ki si to želite čimprej izkoristite, ker je bombastično
- 2 meseca stran od doma (uresničeno) poletje preživela ob morju v Franciji, Španiji, Italiji in v Slo
- odteči Lj maraton (uresničeno) me je skrbelo, da mi nebo uspelo pa je ratalo
- tatto (bila naročena pred dnevi in se premislila, ker ni bla dost velika želja in mi ni žal, da nism porisana
)
- in še ena in edina, ki ni uresničena zaigrati v filmu... se bo uresničila v kratkem
NE POZABITE VSE SE DA ČE SE HOČE

Prepričala sem se, da je strah odveč in da lahko narediš čisto vse, kar si zaželiš, potrebna je samo volja in res prava želja.
Letošnje želje:
- skok s padalom (uresničena) tiste ki si to želite čimprej izkoristite, ker je bombastično

- 2 meseca stran od doma (uresničeno) poletje preživela ob morju v Franciji, Španiji, Italiji in v Slo

- odteči Lj maraton (uresničeno) me je skrbelo, da mi nebo uspelo pa je ratalo

- tatto (bila naročena pred dnevi in se premislila, ker ni bla dost velika želja in mi ni žal, da nism porisana

- in še ena in edina, ki ni uresničena zaigrati v filmu... se bo uresničila v kratkem
NE POZABITE VSE SE DA ČE SE HOČE

- vseenomiska23
- Komunikatorka
- **medyka**
- Komunikatorka
-
- Komunikatorka
- Kraj: Mars