Mi smo eni kolegici za b.day narocile Cosmota za eno leto. In nas zanima ce bo dobila koledarcek oktobra?? in kdaj bo prejela darilo ob zacetk narocnine??( takrat ko bo prvi cosmo priso?? ) in kaj je sploh darilo letos??
NOVO Imam cel kup igrač, ki jih ne potrebujem več in bi jih rada podarila.. ima kdo kakšno idejo kam bi bilo najbolje, da jih dam? Lani vem, da sta imela Petrol in RK akcijo zbiranja igrač, te pa so šle otrokom v Sloveniji, Srbiji, Bosni.. Ve kdo za kaj podobnega?
Za Final Destination sem gledala, da ga pri nas (sicer novejši kino z nekaj dvoranami, a ne velik) predvajajo v 2D tehniki in mi ni jasno kako to izgleda? Vem da določene filme in animirane filme predvajajo v 3D tehniki, nisem pa še slišala za 2D. A je to potem normalno, brez kakšnih efektov v dvorani?
Tamarra* napisal/-a:kje se da dobit gel/kremo za razkuževanje rok - nekaj takega kot je v bolnicah in koliko približno to stane?
Antibakterijski gel za roke ima tudi Oriflame pa še na živalih ne testirajo
Malo bom OT, a me zanima kako se uporablja ta gel za roke, ko ste kje zdoma? A se namažete z njim, pa potem roke popivnate v kakšen robček ali kaj podobnega? Meni se zdi dosti bolj preprosto in priročno imeti pri sebi v torbici antibakterijske robčke, da si vmes, ko si nimam kje umiti roke (recimo v trgovini ali kje po mestu) obrišem roke, pa še suhe ostanejo.
"Replace the fear of unknown with curiosity" "Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect." "Sexy is sexy" - Adam Lambert
ni panike...kako to mislis?kako glasujemo?na to tvojo slikco ki jo imas za avtar (da ne bom za koga drugega glasovala)
Ne, za avatar mam sebe, nick je Tammy_de (tko k tuki) pa glasujete z klikom na plusek (+). Hvalaaaa!!!
"Replace the fear of unknown with curiosity" "Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect." "Sexy is sexy" - Adam Lambert
Na 20minut, nagrada je članstvo v njegovem twitterskem fanclubu, neki tazga. Še enkrat hvala, zlata si!
vem :angel:
sem sla enkrat za vikend smucat ker sem folku tezila da glasujejo za mojega tipa. itak si vsi pomagajo med sabo samo moras dost folku za tezit
LaHauteCouture napisal/-a:NOVO Imam cel kup igrač, ki jih ne potrebujem več in bi jih rada podarila.. ima kdo kakšno idejo kam bi bilo najbolje, da jih dam? Lani vem, da sta imela Petrol in RK akcijo zbiranja igrač, te pa so šle otrokom v Sloveniji, Srbiji, Bosni.. Ve kdo za kaj podobnega?