moj love life je grozen, zmer ko spoznam tipa, za katerega vem, da sem mu ušeč, čist zmrznem in ratam čustveno otopela nekak.
Za tipe mam precej visoke kriterije, rajš sm sama kot pa da bi bla z nekom, ki mi ni ušeč.
Mojo pozornost je pritegnil par fantov, samo ne vem, za katerega se odločit.
1. Moj frend, leto in pol mlajši, isti življenjski slog, ni lep sam ma karakter, športnik, res se razumeva, ko se vidva, po msn-ju pa niti besede od njega. Poznam ga že 6 let. Živi na drugem koncu Slovenije. Štekam se tut z njegovimi starši. Vem da me občuduje, ker o men govori svojim frendom. Trenutno ma punco, in to ful luštno.

2. Sošolec na faksu, skejter(kot jst), ga ne poznam dobr, nisva še govorila, me skos gleda samo se nikol ne nasmehne (čudno?), skos ga nekje videvam... Neki na njem me hkrati privlači in odbija...
3. Bivši sodelavec, trenutno študira v ameriki, 2 leti starejši, med nama je simpatija, vedno se gledava, noben si ne upa kaj več. Odbit, otročji, nekaj posebnega. Rahlo nezrel za svoja leta. Nagnjen k neumnostim. Kadilec.
4. Skejter iz kolezije, simpatičen, prijazen, se da pogovarjat z njim, delaven in priden, svoj slog oblačenja. tak za poročit

5. Tip ki sem ga spoznala u shopu, kjer delam- on je stranka. Moška verzija mene. Zvečer ko sm bla zuni s frendi me je skos gledu, skos pozdravlu, skupni frend prav da je zalublen sam vase, ko sm se pogovarjala z njim skos govori sam o sebi- on to, on uno, on tretje. Gleda risanke, ne pije, ne kadi, športnik. Po tistem pogovoru me sploh ne pogleda, kaj šele dab pozdravu. In nism sploh nč tazga rekla!!!
6. Dobr frend, visok ego, ženskar, obseden s seksom, poznava se že 10 let. Sem mu ušeč, on men ne. Kadilec, bivši športnik. Se tut razumem z njegovimi starši. Ni za resno zvezo.
Katerega bi izbrale?
Jaz sem že obupala nad vsemi...