Ne morem nehat mislit nanjo

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

No, jaz mu priporočam, da postane divastičen.
In ne, ljubezen, dragi simson ni to, da si ti zaljubljen v neko idejo ene osebe.
Postani realen in stopi dol z oblakov.

off topic-kako imam jaz rada ko mi t.i. novinci razsvetljujejo moje osebno življenje :D
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

ce jo imas res rad probi resit...
simson160
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Okolica Celja

Neprebrana objava Napisal/-a simson160 »

SWEETprinces napisal/-a:ce jo imas res rad probi resit...

trudim se
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

LaHauteCouture napisal/-a:
Jochie napisal/-a:
simson160 napisal/-a:
velikokrat sma se kregala za bv stvari. v večini primerov sploh nisem bil kriv in me je pošteno kaznovala. ni se mi oglašala, mi prekinjala, bla nesramna do mene, me pustila čakat ceu dan preden je blo use vredu...tut če so bli mali prepirčki...to me je ubijalo. trajalo je par mesecev.

in ti rineš nazaj? :eek: :eek: :eek:

kaj pa veš.. mogoče jo pa ljubi.. če veš kaj to naj bi bilo!?

Posting in a fail thread.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
00ally00
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a 00ally00 »

simson160 napisal/-a:

trudim se

meni se pa še zmeri ne zdi fer, da bi on to zdej probal rešit. Dokler je ona z drugim fantom ni fer do nje, da se zdej vtikaš v njeno razmerje. Se ponavljam, vem, sam se mi ne zdi prav, da jo zdej prepričuješ, da bi bla skupi.
Kje si bil pa takrat, ko sta končala in kje si bil ves ta čas dokler ni našla novega in je uteho iskala pri prijateljicah kot omenjaš? Zamudu si, pač...
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

Saj je že poizkusil, pa mu je jasno povedala, da ima zdaj rada drugega.

Zgleda te je res prebolela in boš moral tudi ti njo prebolet. Kako pa veš, da bi bilo zdaj drugače? Saj si sam napisal, da je bilo že vmes kdaj bolje, ampak samo za 3 dni, potem pa spet po starem... Ne verjamem, da se kdo lahko tako spremeni... Mogoče se je bila po koncu zveze res pripravljena spremeniti in bi bilo lahko nekaj časa bolje, če bi bila spet skupaj, a kako dolgo? En teden, en mesec? Res misliš, da bi kar naenkrat postala povsem drugačna?
V glavnem, nimaš druge izbire kot to, da jo preboliš. Mogoče se ti zdi, da te napadamo, ker nisi dobil takega odgovora, kot si ga ti želiš. Ampak mi verjetno lahko malo bolj objektivno gledamo na situacijo kot ti, ki jo imaš tako rad... Upoštevaj njeno željo in jo pusti pri miru, naj bo srečna z novim fantom, ker verjetno tudi tebi ne bi bilo všeč, da bi tvoji punci bivši fant še po več mesecih govoril, kako jo ima rad...
*oranžna*

Neprebrana objava Napisal/-a *oranžna* »

simson160 napisal/-a:
Jochie napisal/-a:
simson160 napisal/-a:
velikokrat sma se kregala za bv stvari. v večini primerov sploh nisem bil kriv in me je pošteno kaznovala. ni se mi oglašala, mi prekinjala, bla nesramna do mene, me pustila čakat ceu dan preden je blo use vredu...tut če so bli mali prepirčki...to me je ubijalo. trajalo je par mesecev.

in ti rineš nazaj? :eek: :eek: :eek:

ja...ker je mela pa dost drugih idealov ki jih pa marsikatera nima. zato je tako pomembna zame. pa mogoče zato ker jo ljubim ane ? pa sem siguren da se take stvari nebi več dogajale

to tudi mene zanima. Kake druge ideale je imela, ki jih druge nimajo???
*coco*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *coco* »

ti se namreno trudiš da stopicaš na mestu. naredi korak naprej. kot prvo moraš razmislit kako boš to prebolev in ne kako jo boš dobil nazaj. povedala ti je da je srečna,zato pusti jo pri miru prosim. kar je bilo je bilo. vse stvari se zgodijo z razlogom. ljudje preživijo tudi razveze po 20 letih zakona,se poberejo na noge in na novo zaživijo. ne moremo dobiti zmeraj tistega kar si želimo oz. želje pogosto idealiziramo. torej pusti za sabo depresijo in turobo. poskusil si,pa vidiš da ne pomaga. zamoti se,zaživi in uživaj mladost. najlepše stvari se zgodijo ko najmanj pričakuješ.

to tudi mene zanima. Kake druge ideale je imela, ki jih druge nimajo???

najbrž ne drugačne kot druge punce. ampak to je bila ženska,ki jo je ljubil in v njej je videl kakovosti ki jih na drugih puncah ni.kaj ne vsi?
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

Jaz mam občutek, da ti hočeš da vsi teb napišemo kako je pa zihr ona tvoja prava ljubezen in, da se potrudi za njo in da bosta s5 skupi in potem boš ti lohk junak romantične komedije, ki laufa za svojo drago na letališče itd. No pa seveda tud če ne rata boš pa tragični junak, ki pestuje svojo žalost in izgubo.

Žal v realnem življenju ne gre tko, iz tvojga odgovora zgleda da si mel dober razlog da sta šla narazen. Tudi, če se je bila ona pripravljena spremeniti in truditi še ne pomeni, da bi vama ratalo. Jaz mislm, da se pač človek v svojem bistvu ne more spremenit...lohk se kao za nekaj časa potem pa ne gre več.

Pa seveda mislm, da je tle še mal ega, ki je zmer hudič ko se vplete...tko da dej si mal časa pa se umiri pa najdi drugo...če pa mislš da jo boš dobil nazaj pa seveda probaj ampak jaz mislm, da iz tega ne bo nič dobrega.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

Simson,

(1) Na katerem forumu, meniš, imajo uporabniki sposobnost spreminjati realnost?

Misliš, da če najdeš pravi forum, bo pisanje tam spremenilo realnost in ne bo več takšna, kakor je?

(2) To, kar zdaj čutiš, ni ljubezen, temveč je obsedenost. To je ena vrsta norosti in ni popolnoma nič, kar bi bilo vredno cenjenja, hvaljenja, ali vzpodbujanja.

(3) Pot ven iz čustvenega sranja, ki ga zdaj doživljaš, je težka. Od tebe zahteva:

(a) da najdeš v sebi tisto malo razuma, ki ga še premoreš, in se ga oprimeš z vso močjo, ker te bo edino razum potegnil iz te situacije;

(b) da s pomočjo razuma spoznaš, da je ta obsedenost zate slaba;

(c) da nato vzdržuješ mentalno disciplino, dokler se obsedenosti ne odvadiš.

Ta punca ni perfektna zate. V bistvu ti sam nisi perfekten zase, glede na to, kakšne stvari si počneš. Probaj se rešit, preden zapraviš leta svojega življenja nesrečen.
Drobtinica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Malo tu, malo tam ....

Neprebrana objava Napisal/-a Drobtinica »

V zvezi s tem sem našla en fin text:

If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with.

Pa glede tega,da bi se ona spremenila: volk dlako menja, nravi pa ne.

Move on.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

-----
Odgovori