Bivši
-spoznala ob nakupu nelegalne narave

ni mi bil ravno ful všeč..
-isti čas sem si prek irca ful dopisovala z enim tipom, za katerega se je pol izkazalo, da je ta. on se je takrat čist napalil na mene, jaz sem bila bolj hladna kr sem takrat mutila z enim drugim..
-po parih tednih pisanja prek msn-a in nabijanju telefonskih računov sva se uradno srečala na enem partiju, kjer so pol padali tudi prvi lupčki..
-sledili so še pogostejši klici..
-2 tedna kasneje sem šla k njemu, kar je takrat pomenilo cel projekt kr sem bla še majhna pupa, on pa je živel v precej oddaljenem mestu.. tam se je zgodil prvi sex.
-in pol sva hodila

malo več ko 2 leti.
Sedanji
-spoznala pred pribl. sedmimi leti na parkirišču pred prizoriščem partija.. fehtala sem ga za čik
-pol sem nekako padla v njihovo irc-klapo in sva se večkrat slišala, redno pa tudi vidla na partiju.. bil mi je hudo všeč ampak si nisem nikoli nič domišljala, ker je bil nedosegljivo hud
-naslednja 4 leta je hodil z eno mojo znanko (fejk kolegico?) in smo se kar veliko družli skupaj.. on je poznal tudi mojega takratnega tipa in smo se velikokrat dobivali. vmes pa smo za kakšno leto ali več tudi zgubili stike..
-jaz sem se razšla z mojim, on z njegovo in čez kakšne pol leta se čist slučajno najdeva na netu in začneva debatirat pozno v noč..
-en teden kasneje pride k meni na obisk v ljubljano in po dveh jointih se zgodi prvi poljub.. yay
-2 tedna kasneje se začne najino obdobje, ko sva večji del tedna preživela v postelji in dvakrat na dan hodila po zalogo kondomov na bencinsko
-mesec kasneje ugotoviva, da se imava malo bolj rada kot je bilo predvideno in tam nekje je pol verjetno tisti začetek najine zveze, ki bo čez 2 tedna pihnil 2 svečki na obletnični torti

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche