Moja nenavadna ljubezenska zgodba
kar se tiče druženja s primarno družino je tako...vse v nekih mejah. jaz bom rekla, da sem se januarja odselila in sem veliko skupaj s svojimi. pač s seko sva sodelavki tudi, mami naju kdaj obišče v trogovini..gremo kak vikend mi k njim na kosilo, drug vikend na obisk k njegovim..z mamo se slišiva skozaj vsak dan..ampak se je od januarja do sedaj marsikaj spremenilo in je je malo sprostilo vse. prej smo bili še bolj v stiku in sem bila skoraj vsak dan na "obisku", pa še kaj odnašala v nov dom itd.
ampak je pa dejstvo, da primarna družina in njeni vplivi ne smejo vplivati na sedanjo družino. ta mora biti na prvem mestum ker avsezadnje le predstavlja tvojo sedanjost in prihodnost, sad tvoje ljubezni, sad tvojih sposobnosti in želja.
ampak je pa dejstvo, da primarna družina in njeni vplivi ne smejo vplivati na sedanjo družino. ta mora biti na prvem mestum ker avsezadnje le predstavlja tvojo sedanjost in prihodnost, sad tvoje ljubezni, sad tvojih sposobnosti in želja.
- Lady_Cristina
- Debatorica
- Kraj: Graz
Re: moja nenavadna zgodba
gingin napisal/-a:Okay to se je zgodilo v letu 2008 in sicer 14 decembra.
Ko sem chetala na facebooku sem iskala prijatelja,ki živi na Norveški.Nakar sem ga našla in prosila za reqest.Nato,ko je odgovoril sem opazila da ni ta pravi,ker ima eno črko več v imenu in seveda tudi po sliki.Ko sva se prvič predstavila kdo je kdo in ko sva ugotovila da se ne poznava, sva vseeno kar nadeljevala s chetom:). Bilo je že nevzdržno kdaj bova lahko zopet chetala.Vsakič je postajalo bolj in bolj zanimivo,nakar sva chetala od 18 ure zvečer do 6 ure zjutraj.Bilo je nekaj posebnega.Ko se je tako tudi nadeljevalo so čustva postajala močnejša kot še nikoli,kot prva zaljubljenost in Hej bila je zaljubljenost...zdelo se mi je da človeka poznam kot da bi bila že od nekdaj skupaj.Ko sva se pogovarjala sva v hecu omenila če bi se obiskala,nato sem jaz potrdila ja zakaj pa ne? ..in sem že bila na poti k njemu...
Pridem na letališče v Oslo ,kjer me je pričakal in sva se zmenila ko prispem da se takoj poljubiva po francosko brez kakršnihkoli besed: Bil je čudovit poljub! Nato sva šla proti avtu in se držala za roke..ves čas sva se vedla kot da sva že nekaj let skupaj..bil je božični čas ki sem ga preživela z njegovo družino.Novo leto pri njegovemu naj kolegu,koder me je tudi zaprosil:).Seveda sem pritrdila,toda vseeno sem mogla oditi domov...saj imamv slov. službo .,prijatelje.,vse stvari...No ko sem prišla domov sem že razmišljala kdaj grem nazaj...in se je zgodilo..v službi sem dala odpoved...pposlovila od prijateljev..delala na veliko v baru da sem kaj zaslužila samo za to potovanje..Prišel je k meni v slov.,spoznal mojo družino in vsi so ga takoj vzljubili..Z mojim avtom sva se čez dva dni odpravila proti Norveški..bila je dolga in težka vožnja..
Toda prispela sva varno in kar hitro.
Sedaj sem tukaj..novo okolje novi ljudje in moški,ki ga resnično ljubim.Našla sva se zelo na nenavaden način in ljubezen preko interneta..nikdar ne bi verjela v to,če se meni nebi to zgodilo.Konec tega meseca naju čaka poroka, katere se zelooo veselim.
Pogrešam mojo družino in mojo naj prijateljico in ja je težko ko si sam...samo ko sva skupaj je vse prečudovito..je moj naboljši prijatelj in moj zaročenec..nobene skrivnosti, iskrena čustva in preprostost ter domačnost. Pred njemu sem čisto preprosta nič ne skrivam vse je tako kot da sva že stari zakonski par..in redko se dobi da se čustva v enaki meri ali celo več tudi vračajo..in vesela in hvaležna sem da sem to našla..seveda je potrebno nekaj poguma in ogromno solz,ko zapustiš svoje najbližje.
Če ima katera podobno zgodbico so me sama ušesa in oči;)
lepo bodite in srečo vsem v ljubezni
Meni pa se začenja nekaj podobnega dogajat

A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
Okay..sedaj sem sele prebrala vse izzjave..kajti zadnje case nisem toliko na netu, ker delam. No koncno sem dobila sluzbo
in je prav fajn.
Hvala vam za vse pozitive besede ..prav lepo je slisati da obstaja veliko pozitivnih in dobrovoljnih ljudi!
Hvala za zgodbe, ki jih delite z mano, prav rada jih prebiram
Se vec takih pozitivckov bi rabili tukaj.
Ja, na poroki je bilo prav super: moja porocna prica in njegovi starsi.
Potem smo sli pa na skupno vecerjo in sta se se pridruzila njegov brat in njegova zena.
Toda porocna zurka, ki sva jo pa naredila 3mesece po poroki (zaradi boljsih vremenskih razmer) ; je bila pa NORO dobra!! Vsi najini najblizji prijatelji , moja mami , njegovi starsi.. bila je v restavraciji..z odlicno hrano in pijaco
Jaz sem imela dolgo vijolcno(nezno) obleko..v obliki morske deklice..in spete lase..on je pa imel `smoking` Vsega skupaj je bilo 25 ljudi..tako da je bilo glih super, ne prevec ne premal
Sem vesela, da sem naredila ta korak in za prav nic ne bi zamenjala..dezela je cudovita, prijazni ljudje in odprte komunikacije.
Mnogo prijateljev (mojih iz Slo) me sedaj v prihodnjem letu obisce, kar se prav veselim :
Tudi njihov jezik ze kar uporabljam..no razumem jih prav dobro..govorim ok..
Sedaj trenutno isceva vecje stanovanje..tako da imava prav polne roke dela..no upam da ga bova kmalu nasla
)
Vsem puncam zelim obilo srece in veliko pozitivnih misli
)))
``If you see it in your mind , you`re going to hold it in your hand``
Srecno

Hvala vam za vse pozitive besede ..prav lepo je slisati da obstaja veliko pozitivnih in dobrovoljnih ljudi!
Hvala za zgodbe, ki jih delite z mano, prav rada jih prebiram

Se vec takih pozitivckov bi rabili tukaj.
Ja, na poroki je bilo prav super: moja porocna prica in njegovi starsi.
Potem smo sli pa na skupno vecerjo in sta se se pridruzila njegov brat in njegova zena.
Toda porocna zurka, ki sva jo pa naredila 3mesece po poroki (zaradi boljsih vremenskih razmer) ; je bila pa NORO dobra!! Vsi najini najblizji prijatelji , moja mami , njegovi starsi.. bila je v restavraciji..z odlicno hrano in pijaco

Jaz sem imela dolgo vijolcno(nezno) obleko..v obliki morske deklice..in spete lase..on je pa imel `smoking` Vsega skupaj je bilo 25 ljudi..tako da je bilo glih super, ne prevec ne premal

Sem vesela, da sem naredila ta korak in za prav nic ne bi zamenjala..dezela je cudovita, prijazni ljudje in odprte komunikacije.
Mnogo prijateljev (mojih iz Slo) me sedaj v prihodnjem letu obisce, kar se prav veselim :
Tudi njihov jezik ze kar uporabljam..no razumem jih prav dobro..govorim ok..
Sedaj trenutno isceva vecje stanovanje..tako da imava prav polne roke dela..no upam da ga bova kmalu nasla

Vsem puncam zelim obilo srece in veliko pozitivnih misli

``If you see it in your mind , you`re going to hold it in your hand``
Srecno
Kjer koli se trenutno nahajaš
na lestvici tvojih
izkoriščenih ustvarjalnih zmogljivostih,
vedno lahko potolčeš tvoj
že doseženi osebni rekord.
na lestvici tvojih
Oprosti ampak tale "ljubezenska zgodba" se mi ne zdi čisto resnična. Se opravičujem, če sem te s tem užalila, ampak enostavno hmmm. Jaz bi temu rekla, da imaš domišljijo in lepe sanje... Samo moje mnenje... Pa ne da ti ne privoščim, ker če je vse to res, potem še najmanj 70 let srečnega zakona 

Še vedno lahko povemo, kar smo zamolčali, ne moremo pa več zamolčati, kar smo povedali.
Hvala Nency
Verjamem da ti je tezko verjeti. Toda je resnicno in upam da bova res imela 70 srecnih in zdravih let
No vceraj sva glih podpisala pogodbo za najem hise, ki sva koncno po dolgem casu nasla kaj pametnega .
Kajti cene so noro visoke
Tako da se 1.10 seliva v vecji prostor...
Lep zacetek dneva vsem skupaj!
<3

Verjamem da ti je tezko verjeti. Toda je resnicno in upam da bova res imela 70 srecnih in zdravih let

No vceraj sva glih podpisala pogodbo za najem hise, ki sva koncno po dolgem casu nasla kaj pametnega .
Kajti cene so noro visoke

Tako da se 1.10 seliva v vecji prostor...
Lep zacetek dneva vsem skupaj!

<3
na lestvici tvojih
na lestvici tvojih
MOJA ZGODBA
Odzunaj dežuje, nimam kaj počet doma, dolgočasno mi.... Odločila sm se da grem pogledat kaj se dogaja na čatu. Ko sm se prijavila ni mi bilo nč zanimljivega, vse dokler se ni prijavil nick , samo ni bil naavaden nick ampak črke so bile čudne. Nadaljujem....
Deset minut po prijavi tega čudnega nicka sm dobila na privat sporočilo!
Ker nicka nism razumela, kaj pomeni sm ga klicala čudak
...po privat sporočilih sva se spoznala, on je živel v NL in se mi je oglasil predvsem zaradi tega ker mu je bil zanimljiv moj nick..MeTuLjčIcA
....takoj smo se zaštekali, vsak dan me je sparavljal v dobro voljo
Bil je 12 let starejši od mene, to pa me ni nič motilo..Dopisovali smo se enih tri mesece
,telefonske,slike,vse sm imela od njega on pa tud od mene. Enkrat skozi hec je prijavil da bo prišel za Novo leto na obisk, jst pa takoj nazaj:"Ja,kr dej samo me prej pokliči da te počakam na letališču." In tukaj se je končala naša debata kr se tiče smeha, pogovarjali smo se o službi. Jst sm namreč delala kot med.sestra in sm bila zadovoljna kar se tiče službe. Če se nismo slišal prek čata, zato so sporočila skoz piskala na telefonih
. Ko pa je imel čas me je poklical, in sva se po eno uro pogovarjala. No...bla bla bla....
12:30h
Zvoni telefon,oglasim se in slišim njega..zelo vesela ker ga slišim, vpraša me če imam časa za eno kavico, jst sm mislila da se zajebava ampak ne... od me je čakal na letališču, je že bil v LJ
! Jst nism mogla verjet
Ko sm končala šiht sm takoj letela tja
, in končno je bil v mojem objemu, ne prek čata, telefona ampak zraven mene. Prvo je sledil objem,potem pa kiss
S pili smo kavico, potem smo šli do mene da spozna moje starše. Moji so ga vzljubili takoj, šele jst. Zvečer smo šli na večerjo in se pogovarjali za vnaprej. On je hotel da grem z njim nazaj ampak jst nism mogla zaradi službe. Za novo leto smo bili skupaj...čudovito je bilo...
...je šel nazaj v NL
Jst sm v službi dala odpoved... 1 mesec odpovedni rok in tko naprej...
V tem času smo se vsak dan slišal po telefonu ali prek MSN-a...
Prišl je trenutek da JST grem v NL....
Na poti v NL..
Ko sm prišla me je na letališču čakal moj lubi , in roki je imel veliki šopek vrtnic....jst sm mislila da so to sanje, to ni vse...Takrat me je zaprosil in sm pristala na poroko..
Tukaj smo se poročili...šla sm v šolo za jezik, potem sm vpisala za gl.sestro in zdej sm tukaj..NL dežela cvetja, za mene pa dežela ljubezni...
Ni kaj lepšega na tem svetu kot je ljubezen,spoštovanje in zaupanje v drugega. da nekomu lahko zaupaš,deliš z njim žalost in veselje ter da z njim preživiš najlepše dni v svoji mladosti.
Odzunaj dežuje, nimam kaj počet doma, dolgočasno mi.... Odločila sm se da grem pogledat kaj se dogaja na čatu. Ko sm se prijavila ni mi bilo nč zanimljivega, vse dokler se ni prijavil nick , samo ni bil naavaden nick ampak črke so bile čudne. Nadaljujem....
Deset minut po prijavi tega čudnega nicka sm dobila na privat sporočilo!
Ker nicka nism razumela, kaj pomeni sm ga klicala čudak

12:30h
Zvoni telefon,oglasim se in slišim njega..zelo vesela ker ga slišim, vpraša me če imam časa za eno kavico, jst sm mislila da se zajebava ampak ne... od me je čakal na letališču, je že bil v LJ

...je šel nazaj v NL

Jst sm v službi dala odpoved... 1 mesec odpovedni rok in tko naprej...
V tem času smo se vsak dan slišal po telefonu ali prek MSN-a...
Prišl je trenutek da JST grem v NL....
Na poti v NL..
Ko sm prišla me je na letališču čakal moj lubi , in roki je imel veliki šopek vrtnic....jst sm mislila da so to sanje, to ni vse...Takrat me je zaprosil in sm pristala na poroko..

Tukaj smo se poročili...šla sm v šolo za jezik, potem sm vpisala za gl.sestro in zdej sm tukaj..NL dežela cvetja, za mene pa dežela ljubezni...
Ni kaj lepšega na tem svetu kot je ljubezen,spoštovanje in zaupanje v drugega. da nekomu lahko zaupaš,deliš z njim žalost in veselje ter da z njim preživiš najlepše dni v svoji mladosti.
Zadnjič spremenil Liefde, dne 20. Nov. 2009 17:09, skupaj popravljeno 1 krat.
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Ojla Liefde !
Super!!:D Res je prav carobno in neverjeto, kako hitro se stvari odvijejo..ce res tako cutis do nekoga
Jaz sem tudi sla v solo za tuj jezik..in se vedno hodim ..kar tezko
Kako pa ti kaj? Z jezikom mislim..
Srecno se naprej..pozdrav na Nizozemsko
Super!!:D Res je prav carobno in neverjeto, kako hitro se stvari odvijejo..ce res tako cutis do nekoga

Jaz sem tudi sla v solo za tuj jezik..in se vedno hodim ..kar tezko
Kako pa ti kaj? Z jezikom mislim..
Srecno se naprej..pozdrav na Nizozemsko

na lestvici tvojih
na lestvici tvojih