Predavanja po večini faksov niso obvezna. Ampak vseen naš faks je super...in tko kot je ena rekla, da se ji je zdelo domače, lahko kar potrdim..tak občutek sem tudi jest mela ob vpisu in zdj sm drugi letnik in mi je zelo všeč..kakšen predmet sicer manj, ampak na splošno je pa fajn. Profesorji so ok, vzdušje je super, vedno se kaj dogaja..tako da..pridte pa bo fajn tud vam
mausika napisal/-a:mene pa zanima , če je angleščina na tem faksu ful težka? meni angleščina fuul negre in sem zasledila , da je w prwem letniku ...
a se nisi prepisala nekam v koper? zakaj te zanima pol angleščina na tem faksu?
zanima me zato, ker so mi napisali da moram izredno samo študirat.. ne redno .. in da moram do 28.ga jawit tri izredne faxe kao .. in se zdaj zanimam za izredno, če mi danes na informacijski službi powejo,da res prepis ni možen če sem enkrat ponawljala .. zato.
Ja, angleščina je samo v prvem letniku in če hodiš na vaje in slediš ni težka. Mene je zelo skrbelo, ker sem jo v gimnaziji imela 3, ampak potem je šlo brez problema. Tud prfoksa je v redu, no, vsaj men se zdi zelo v redu. Je pa res, da tisti, ki niso hodili na vaje, da je verjetno jim bilo težje, ker ona mnogo stvari še zraven pove.
Glej naj ti povem, da sem tudi jaz imela v gimnaziji ful problemov z angleščino in sem se tudi ful bala angleščine. Zdaj, ko pa jo imam in je za mano že prvi kolokvij, ki sem ga uspešno nardila, pa ti lahko povem, da ni tako grozno težko, sploh če hodiš na vaje in sproti slediš kaj se v razredu dela.