hahaha, ta je pa dobra...potem pa velik zapraviš za tampone al pa urin zadržuješ..

schpeltza napisal/-a:NI boljšega sredstva kot lunetka... vse tiste ki razmišljate, si le upajte in investirajte vanjo... vJaz sem sprva sem kupla ta ečjo ampak mi je bila prevelika in sem kupila manjšo... ta mi pa zdaj res super odgovarja... nimam nobenih problemov z vstavljanjem in odstranjem... toplo priporočam vsem... res je super občutek, ko ti ni treba skos mislit na to, da boš ob času menjal tampon/vložek...
PeggySue* napisal/-a:schpeltza napisal/-a:NI boljšega sredstva kot lunetka... vse tiste ki razmišljate, si le upajte in investirajte vanjo... vJaz sem sprva sem kupla ta ečjo ampak mi je bila prevelika in sem kupila manjšo... ta mi pa zdaj res super odgovarja... nimam nobenih problemov z vstavljanjem in odstranjem... toplo priporočam vsem... res je super občutek, ko ti ni treba skos mislit na to, da boš ob času menjal tampon/vložek...
Kako pa si ugotovila,da ti je prevelika?Si jo čutila,težko vstavljala,ali kaj tretjega?Sprašujem zato,ker sama skodelico uporabljam že dve leti in sem načeloma zadovoljna.Z vstavljanjem nimam težav,nikoli jih nisem niti imela,a težava je,da mi vedno nekaj krvi uide tudi mimo,tako,da moram obvezno uporabljati tudi mini vložke.![]()
Glede na to,da sem v tem času poskusila že prav vse-vstavila višje,nižje,a rezultat je vedno enak-razmišljam,da mi velikost ne ustreza.
Rodila sem že,zato sem tudi vzela večjo skodelico.
Morda bi morala poskusiti z manjšo...