tale mi je luskan

Maya19 napisal/-a:^in zakaj misliš, da bo tvojega psa pozimi zeblo brez puloverja?
Maya19 napisal/-a:^in zakaj misliš, da bo tvojega psa pozimi zeblo brez puloverja?
Jaz sem za to, če je pes res bolan in brez dlake, ne pa da se to daje na pse z 10cm dolgo dlako.
Mateya120 napisal/-a:Si kdaj pomislila, da če je kuža v stanovanju in pride ven na mraz da ga prav tako zebe kot tebe? in da je razlika ali je kuža skoz zunaj in je navajen na mraz?
Maya19 napisal/-a:Ah daj no psi imajo dlako zato, da jih greje! Tudi mi imamo malega psa pa prej smo vedno imeli nemške ovčarje, ki so čez noč bili noter pa še podnevi če so želeli in koliko jaz vem jih ni zeblo ko so šli ven pa nimajo zdaj lih 10cm dlake. Navadijo se in ne razumem ljudi, ki delajo tako paniko zaradi tega. A potem ve poleti psa tudi obrijete na nulo, ker je bogemu revčku takrat tako zelo vroče?! No kako to delate poleti in kako poleti vidite kdaj je psu za popizdit vroče?Moj pes ima pozimi debelejšo in bolj gosto dlako, da ga ne zebe, poleti pa nima tako goste, da mu ni prevroče. Pes se prilagaja, tako kot se je vedno,ampak logično da taki pes, ki je skoraj 24ur na dan v hiši/stanovanju sploh nima možnosti, da bi se sam lahko 'pripravil' na te temperaturne spremembe in ga potem zebe.