Heeeej
Tle še ena, ki išče novo prijateljico/e
Torej situacija je taka ... Sicer imam veliko znancev, prijateljev, frendov za žure, pijačke in druženja, ampak nimam pa tiste reees prave prijateljice, ki bi ji lahko vse zaupala. U bistvu sem imela eno tako prijateljico nekaj let nazaj, vendar se je to končalo zaradi ... (ja enkrat lahko ugibate) ... njenega fanta. Vendar, ker sem po naravi optimistka, sem prepričana, da lahko spet najdem tako (oz. še boljšo) prijateljico
Rada bi spoznala kako punco, ki ji prijateljstvo veliko pomeni in si je za to tudi pripravljena vzeti čas (tiste, ki bi se rade na pijački dobile le 1x mesečno, spreglejte ta post, ker takih prijateljev imam že dosti

). Iščem podobno osebo, kot sem sama: pozitivna, nasmejana, komunikativna, optimistična, radovedna, včasih malce nora, vendar vedno pripravljena poslušat in pomagat. Pač punca za žurat, šopingirat, opravljat, sprehajat, raziskovat Ljubljano, it v kino, gledališče, it rolat, s kolesom, počet neumnosti, ... idej je veliko
Moram opozorit še na to, da sem jaz v Lj le med tednom (oz. včasih tudi med vikendi). Aja verjetno je še pomemben podatek, da sem stara 20.
Če se ti zdi, da si se vsaj malo prepoznala tle noter, potem piši. Ne morem obljubit, da bova najboljši prijateljici, vendar lahko obljubim, da nama bom dala vsaj priložnost
P.S. al se le men zdi, al se to sliši kot kak ženitveni oglas ... pozor - to NI ženitveni oglas!!!