Aja mava pa še neko drugo foro... Enkrat je nekaj bilo takega in sem js rekla, da sva čist taka kot iz pravljice Lepotica in zver In pol je moj samga sebe kar poimenoval v lepotca iz te pravljice, jaz sem pa zverina
najstnica napisal/-a:Js njega medo ali srček On pa mene lubi, honey... učash buča
men reče učas tut buča.heh. In sm alergična na to .npr do imen kot so miška, muca in takšna bol živalska nimam kakšnega veselja .
Lepo mi je Pikica,mala,lubika... js pa njemu rečm srčk,lubi,če ga hočm mal drezat mu rečm tmau ...
Uf imajo nekatere zapletene vzdevke in čist preveč pocukrane... si ne predstavljam da bi jaz mojga poklicala npr: "sladkorče/medvedek/cukrček, sweetheart.... mi prideš pomagat..."
Jaz mojga kličem maco...on pa mene muc...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
tasikaa napisal/-a:mene pa moj kliče lubi bubi ampak takrat ko sma sama......... ko sma kje v družbi se kličema po imenih, noro nama je če se kličema po vzdevkih.
uh nadimki: bejbi, piki, bubi, miši, piko, bajsi, muci, srči... uporabljava vedno in povsod, ne glede na to kje sva pa kdo je zraven. razen ko sva jezna, potem se kličeva po imenih.
ljubkovalna imena sovrazim ... moejmu fantu je ime simon in ga vedno tako tudi klicem, tudi on mora mene klicat po imenu. ce mu kdaj uide kaksen "srcek", jih pa fase!