Jaz nakupujem v Hoferju in Šparu. Hofer mi zmaga v jogurtih, sladoledu in nasploh zamrzjenih proizvodih, piškotih... Pa mleko kupujem tam obvezno in moko za kruh. Pravijo da je prašek tam zelo kvaliteten in je lani ali predlani celo zmagal na neodvisnih testih. No zaenkrat še vztrajam pri Persilu, ampak mogoče pa prešaltam

.
Meni je ceneje in boljše kot v drugih trgovinah. Celo cote sem že kupla tam in me še niso razočarale. Rumen WC papir in paprnate brisačke so pa tko al tko zakon
Edino po svež kruh, paštete, tuno in še nekatere stvari hodim pa v Špara.
Mercator pa samo občasno, po sili razmer. Sploh ta tle pri nas je obupen. Zelenjavo imajo kr nametano, na blagajni čakaš full dlje kot pa v Hoferju, pa čeprav so samo eni trije pred tabo. Popizdiš zravn. Prodajalke so bolj ali manj neprijazne in naveličane vsega.
Tiste, ki vas pa moti Hoferjev in Lidlov izgled trgovine, je pa to samo tak sistem, da imajo stvari malo ceneje. Ker tudi sistem zaposlovanja imajo drugačen. Tam so prodajalke zaposlene le za polovičen delovni čas in takrat res delajo na polno, ampak dobijo pa tut plačo dobro. Tako ali boljšo kot Mercatorjeve prodajalke za 8 ur in več. + da imajo tukaj nedelje frej.