Starši ne odobravajo zveze zaradi starostne razlike

Zadovolj(e)n/a v postelji.
00ally00
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a 00ally00 »

6 let razlike in to da je ona šele 16 najprej malo zbode v oči in moja prva misel je bila, da to pa vrjetno ne bo šlo. Potlej sem se pa spomnila na mojga kolega in znanko, ki sta bila skupaj mislim da leto dni, ona 15, on 21 (par mescev nazaj sta se razšla in razlogov, ki nimajo veze z razliko v letih). Oba delujeta svojim letom primerno (tako po obnašanju in videzu) in tudi skupaj sta bila kjut (nič ni delovalo čudno, ko si ju videl skupaj). Sicer so se njegovi frendi znali včasih mal ponorčevat, v stilu kaj delaš z otrokom, drugače pa nista mela problemov.

Skratka, če se vidva imata rada, če skupaj dobro funkcionirata in ne opazita kake razlike v letih oz (ne)zrelosti ni razloga, da ne bi bila par.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

jaz si trenutno niti ne morem predstavljati, da bi bila jaz z nekom, tolikom starim, kot sem jaz. NE. Mora bit USAJ ene 6-7 let starejsi. Ubistvu moj ta novi je 15let starejsi od mene. In use laufa brez problema.
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kalanhoja »

To ni takšna velika razlika. Zdaj že mogoče, ampak z leti bo ta razlika manj opazna. Tako, da če sta oba resna in se imata rada kar bodita skupaj.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: en problemček

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 18:10, skupaj popravljeno 1 krat.
*coco*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *coco* »

ona pa doma pravi da sem js 17 star drgač. če bi vedli da sem 22 ji verjeno sploh ne bi pustili, da bi me še kdaj vidla.

čak mal.....dokler nism prebrala tegale bi ti rekla,da kar vztrajajta ampak tole....in ne reci mi da je to samo nedložna laž,ki bi preprečila ogenj v strehi. če bi bla jst njena mama in kasneje zvedela,da sta me imela oba za norca in lagala vama najbrž ne bi več zaupala. sranje.
selyn
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a selyn »

Glejta vi2 se ne ozirajta na stare in to, ker sam živiš svoje življenje ne tvoji stari... in pač probajta bit skup ..kak dolgo bo pač trajalo :D ... glavno da skupne trenutke čim bolj izkoristita pa da se mata fajn.. :cool: :D
Transformer
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: neznano :)

Neprebrana objava Napisal/-a Transformer »

sej sploh ne načrtujema neke resne zveze :) sma pač skup ker nama tako paše. in če boma res delj časa tko skup kot sma zdaj, boma mogoč razmišljala o resni zvezi :)
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

vprašaj fotra, če mu bi bilo bolj ljubo domov pripeljati prijatelja/fanta, ki je tvojih let... :D

pa se bo prec pomiril... :)
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Transformer napisal/-a:sej sploh ne načrtujema neke resne zveze :) sma pač skup ker nama tako paše. in če boma res delj časa tko skup kot sma zdaj, boma mogoč razmišljala o resni zvezi :)

Sej tega se ne načrtuje in se ne razmišlja in odloča o tem. To pač pri samo od sebe, če vse klapa ane. :D
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

*coco* napisal/-a:
ona pa doma pravi da sem js 17 star drgač. če bi vedli da sem 22 ji verjeno sploh ne bi pustili, da bi me še kdaj vidla.

čak mal.....dokler nism prebrala tegale bi ti rekla,da kar vztrajajta ampak tole....in ne reci mi da je to samo nedložna laž,ki bi preprečila ogenj v strehi. če bi bla jst njena mama in kasneje zvedela,da sta me imela oba za norca in lagala vama najbrž ne bi več zaupala. sranje.

Se strinjam, da tole je bedarija.

Pod drugo pa, če nista v resno zvezi..zakaj sta sploh doma povedala, da s kom sta. Men se nikol ni zdelo potrebno razlagat, če sm se s kom družla (na tak al drugačen način) in sem definitivno prej pripreljala domov prjatle oz. da so jih doma poznal kot pa kakšne bežne vezice in flirte...te niso mel kej pr nas iskat :D
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Horus napisal/-a:15 je meja za legalno privolitev v sex. Pedofilija pa se IIRC racuna na relativno razliko v letih. Kar se zakonodaje tice si torej verjetno varen, mi pa pri najboljsi volji ni jasno, koga boga bos pocel s 16-letnico, glede nato, da so se 20+-letnice v povprecju zrele priblizno toliko kot zelena banana.

(In ne, ce ni imela uberzaj*banega zivljenja, ne kupim storije, da je pa ona ze zdaj toliko bolj zrela od povprecja) :P
Jst sm pa navelican, da se prodaja, ces da so ljudje, ki so veliko sranja dali cez v zivljenju, bolj zreli od vrstnikov. Vecinoma so samo psiholosko bolj poskodovani in nic drugega.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *ka!a* »

......
Zadnjič spremenil *ka!a*, dne 03. Nov. 2009 13:17, skupaj popravljeno 1 krat.
alina.hh
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a alina.hh »

Moja prijatelca in njen fant sta tudi tolko stara pa sta že kar dolgo skupaj.. tako, da če se mata rada.. seveda je malo problem če se starši ne strinjajo ampak konec koncev je to tvoja punca, tvoja zveza .. tako, da ne se preveč na to ozirat..če jo maš rad bodita skup :)
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

Mahagonij napisal/-a:Jst sm pa navelican, da se prodaja, ces da so ljudje, ki so veliko sranja dali cez v zivljenju, bolj zreli od vrstnikov. Vecinoma so samo psiholosko bolj poskodovani in nic drugega.

Meni se zdi, da so efekti čustvenih naporov na psiho podobni kot vplivi telovadbe na telo. Če nič ne telovadiš, je tvoje telo leno in ni za nikamor. Če zmerno telovadiš, je lahko v odlični formi. Če si obremenjen z napori, na katere nikakor nisi pripravljen, pa se poškoduješ in rabiš potem še dolgo obdobje okrevanja. Pri hudih poškodbah pa sploh ni nujno, da se zaraste nazaj vse prav.
Odgovori