Starši ne odobravajo zveze zaradi starostne razlike
6 let razlike in to da je ona šele 16 najprej malo zbode v oči in moja prva misel je bila, da to pa vrjetno ne bo šlo. Potlej sem se pa spomnila na mojga kolega in znanko, ki sta bila skupaj mislim da leto dni, ona 15, on 21 (par mescev nazaj sta se razšla in razlogov, ki nimajo veze z razliko v letih). Oba delujeta svojim letom primerno (tako po obnašanju in videzu) in tudi skupaj sta bila kjut (nič ni delovalo čudno, ko si ju videl skupaj). Sicer so se njegovi frendi znali včasih mal ponorčevat, v stilu kaj delaš z otrokom, drugače pa nista mela problemov.
Skratka, če se vidva imata rada, če skupaj dobro funkcionirata in ne opazita kake razlike v letih oz (ne)zrelosti ni razloga, da ne bi bila par.
Skratka, če se vidva imata rada, če skupaj dobro funkcionirata in ne opazita kake razlike v letih oz (ne)zrelosti ni razloga, da ne bi bila par.
ona pa doma pravi da sem js 17 star drgač. če bi vedli da sem 22 ji verjeno sploh ne bi pustili, da bi me še kdaj vidla.
čak mal.....dokler nism prebrala tegale bi ti rekla,da kar vztrajajta ampak tole....in ne reci mi da je to samo nedložna laž,ki bi preprečila ogenj v strehi. če bi bla jst njena mama in kasneje zvedela,da sta me imela oba za norca in lagala vama najbrž ne bi več zaupala. sranje.
-
- Sramežljivka
- Kraj: neznano :)
Transformer napisal/-a:sej sploh ne načrtujema neke resne zvezesma pač skup ker nama tako paše. in če boma res delj časa tko skup kot sma zdaj, boma mogoč razmišljala o resni zvezi
Sej tega se ne načrtuje in se ne razmišlja in odloča o tem. To pač pri samo od sebe, če vse klapa ane.

Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
- Kofetarica
- Kontakt:
*coco* napisal/-a:ona pa doma pravi da sem js 17 star drgač. če bi vedli da sem 22 ji verjeno sploh ne bi pustili, da bi me še kdaj vidla.
čak mal.....dokler nism prebrala tegale bi ti rekla,da kar vztrajajta ampak tole....in ne reci mi da je to samo nedložna laž,ki bi preprečila ogenj v strehi. če bi bla jst njena mama in kasneje zvedela,da sta me imela oba za norca in lagala vama najbrž ne bi več zaupala. sranje.
Se strinjam, da tole je bedarija.
Pod drugo pa, če nista v resno zvezi..zakaj sta sploh doma povedala, da s kom sta. Men se nikol ni zdelo potrebno razlagat, če sm se s kom družla (na tak al drugačen način) in sem definitivno prej pripreljala domov prjatle oz. da so jih doma poznal kot pa kakšne bežne vezice in flirte...te niso mel kej pr nas iskat

Jst sm pa navelican, da se prodaja, ces da so ljudje, ki so veliko sranja dali cez v zivljenju, bolj zreli od vrstnikov. Vecinoma so samo psiholosko bolj poskodovani in nic drugega.Horus napisal/-a:15 je meja za legalno privolitev v sex. Pedofilija pa se IIRC racuna na relativno razliko v letih. Kar se zakonodaje tice si torej verjetno varen, mi pa pri najboljsi volji ni jasno, koga boga bos pocel s 16-letnico, glede nato, da so se 20+-letnice v povprecju zrele priblizno toliko kot zelena banana.
(In ne, ce ni imela uberzaj*banega zivljenja, ne kupim storije, da je pa ona ze zdaj toliko bolj zrela od povprecja)
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Mahagonij napisal/-a:Jst sm pa navelican, da se prodaja, ces da so ljudje, ki so veliko sranja dali cez v zivljenju, bolj zreli od vrstnikov. Vecinoma so samo psiholosko bolj poskodovani in nic drugega.
Meni se zdi, da so efekti čustvenih naporov na psiho podobni kot vplivi telovadbe na telo. Če nič ne telovadiš, je tvoje telo leno in ni za nikamor. Če zmerno telovadiš, je lahko v odlični formi. Če si obremenjen z napori, na katere nikakor nisi pripravljen, pa se poškoduješ in rabiš potem še dolgo obdobje okrevanja. Pri hudih poškodbah pa sploh ni nujno, da se zaraste nazaj vse prav.