Starši ne odobravajo zveze zaradi starostne razlike
-
- Sramežljivka
- Kraj: neznano :)
Starši ne odobravajo zveze zaradi starostne razlike
bom na hitro razložu stvar.
star sem 22 let(zgleda mi glih kot da jih mam 17), ona 16. sma zaljubljena. osebno mi je vseeno za teh 6 let razlike. pomembno je da je nama kul. me pa zelo moti ker tega ne odobrava fotr. a je ta razlika v letih res tok velika? kaj bi vi naredili na mojem mestu?
hvala za odgovore
star sem 22 let(zgleda mi glih kot da jih mam 17), ona 16. sma zaljubljena. osebno mi je vseeno za teh 6 let razlike. pomembno je da je nama kul. me pa zelo moti ker tega ne odobrava fotr. a je ta razlika v letih res tok velika? kaj bi vi naredili na mojem mestu?
hvala za odgovore
Re: en problemček
Na tvojem mestu bi obdržal punco in ignoriral fotra.
sploh ni tok grozna razlika, se mi zdi da je velik 22letnikov na stopnji enga najstnika, punca je pa komot par let ''zrelejsa'' =)
tvoj ati se bo pa mogu s tem sprijaznit. si mu jo ze predstavu? pomojem bo cez cas ok, ce bo vidu da sta resna, kaj ves kaj si zdaj on vse misli. moja dva sta 8 let narazn pa sta zacela pr 16-24
tvoj ati se bo pa mogu s tem sprijaznit. si mu jo ze predstavu? pomojem bo cez cas ok, ce bo vidu da sta resna, kaj ves kaj si zdaj on vse misli. moja dva sta 8 let narazn pa sta zacela pr 16-24

Če boš babo kdaj odjebal te lahko še obroži da si pedofil al pa kaj podobnega. Moje mnenje....keep your hands off.
Imo je ona še premlada zate, ker prej ali slej bo ona začela divjat okoli, tebi pa več ne bo do tega...in konflikt je tu...
Imo je ona še premlada zate, ker prej ali slej bo ona začela divjat okoli, tebi pa več ne bo do tega...in konflikt je tu...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
dragi s tem se pa sploh ne strnjam... če ene ženske začnejo divjat pri 16-ih, ni ziher da bojo vse začele... in tud če bo hotla ona žurat, pa se njemu nebo, o šla pa sama, kot to delamo ostale če se našim pač ni kam za it...
tud mojim doma ni blo vredo, ko sm jim povedla, da mam 4 leta starejšega fanta, js sm bla pa stara 14. samo se bojo navadli. najprej pa do fotra stopi pa mu razloži oz povej, da maš njo res rad in da je v nobenem primeru nočeš izkoristit.
tud mojim doma ni blo vredo, ko sm jim povedla, da mam 4 leta starejšega fanta, js sm bla pa stara 14. samo se bojo navadli. najprej pa do fotra stopi pa mu razloži oz povej, da maš njo res rad in da je v nobenem primeru nočeš izkoristit.
- undercover
- Komunikatorka
ja pomoje zdej če jo maš res rad..jo obdrž.pa če ma seveda tut ona tebe. starši pa ponavadi takih stvari ne razumejo. ker je tut prva stvar ki jo lahko pomislijo da jo pač izkoriščaš.če pa ti veš da to ni res pa najbolš res da fotru to poveš pa da se pomenta.
vlik vez se začne pr teh letih pa trajajo pol zlo doug. pa pr vama še ta razlika ni neki zloooo prevlka. odvisn od vajinga razmišlanja tut.

vlik vez se začne pr teh letih pa trajajo pol zlo doug. pa pr vama še ta razlika ni neki zloooo prevlka. odvisn od vajinga razmišlanja tut.
kinna napisal/-a:dragi s tem se pa sploh ne strnjam... če ene ženske začnejo divjat pri 16-ih, ni ziher da bojo vse začele... in tud če bo hotla ona žurat, pa se njemu nebo, o šla pa sama, kot to delamo ostale če se našim pač ni kam za it....
Če sta oba 16 pa če gre en od njiju ven, drug pa ne, je to čisto nekaj drugega kot če je ona 16 on pa 22. On je sigurno preresen zanjo oz. ima ona še premalo v glavi zanj in mora še najt samo sebe. Če bi bilo 30 in 24 let je to možno, pri 16 in 22 pač veliko manj.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
- Cosmopsiho
Večina 22-letnikov, ki jih poznam, so še bolj žurersko razposajeni, bolj malo jih je v resnih zvezah. Po mojem starostno pašeta skupaj, bolj je pereče to, da je ona še mladoletna. Ampak po mojem ne bi smelo bit problema... Če so njeni starši tisti, ki temu nasprotujejo, je to razumljivo, ker je šele na začetku sš, ampak ko bosta že nekaj časa skupaj, bodo slej ko prej sprejeli zvezo.
Vsaj v večini primerov je tako, da si starši neke vrste oddahnejo, ko vidijo, da je zveza stabilna oz. da gre zaupat hčerki. Če pa so tvoji proti temu (oz. pač samo fotr), potem pa ne vem... Pogovor v mirnem ozračju ali kaj takega. Eni so pač bolj konzervativnega mišljenja. That`s just the way it is.

McLarnovc napisal/-a:Če boš babo kdaj odjebal te lahko še obroži da si pedofil al pa kaj podobnega. Moje mnenje....keep your hands off.
Ne vidim podlage za to. V Sloveniji je minimalna starost, ko človek lahko privoli v spolni odnos, 15 let.
Če je stara 16, ne poznam zakonske podlage za obtožbo pedofilije, pa magari če je tip star 61.
McLarnovc napisal/-a:Imo je ona še premlada zate, ker prej ali slej bo ona začela divjat okoli, tebi pa več ne bo do tega...in konflikt je tu...
1. Ne poznaš jih.
2. Tudi če gresta enkrat narazen, to ne pomeni, da zveza ni imela vrednosti in smisla.
Re: en problemček
Transformer napisal/-a:bom na hitro razložu stvar.
hvala za odgovore
Poznam primer, ko je bilo med fantom in punco tudi 6 let razlike-ona 15 let, on 21 let. Ampak njo je tip samo skoriščal in to več let skupaj...
Ne rečem, da je tudi pri vama tako, ampak razumem pa njenega fotra (predvidevam, da njega to moti

-
- Sramežljivka
- Kraj: neznano :)
res hvala vsem za odgovore. se že ful bolš počutim
drgač gre tukaj za mojega fotra. pravi da je to mal pedo******, samo zato ker je ona mladoletna. sj po zakonu je pa itak 15 let meja ane
ona pa doma pravi da sem js 17 star drgač. če bi vedli da sem 22 ji verjeno sploh ne bi pustili, da bi me še kdaj vidla.

drgač gre tukaj za mojega fotra. pravi da je to mal pedo******, samo zato ker je ona mladoletna. sj po zakonu je pa itak 15 let meja ane

ona pa doma pravi da sem js 17 star drgač. če bi vedli da sem 22 ji verjeno sploh ne bi pustili, da bi me še kdaj vidla.
Transformer napisal/-a:ona pa doma pravi da sem js 17 star drgač. če bi vedli da sem 22 ji verjeno sploh ne bi pustili, da bi me še kdaj vidla.
Mah, kr neki so takšne reakcije.
Moja teta je spoznala svojega sedanjega in dolgoletnega moža pri podobni starosti in s še večjo starostno razliko.
Ne vidim problema.