*hox* napisal/-a:Tryanna napisal/-a:zdaj pa še ultimativno vprašanje: bi dodali svoje starše med prijatelje na facebooku?
Jaaaaa.
neee.moji mami je bilo na začetku noro še to, da sva s sestro gor in se je komaj sprijaznila.tako da ne:)
Facebooka pa nima...
Sicer je bolj počasna, in večkrat ji kaka spletna stvar povzroča preglavice (
) ampak se počas navaja na naše stoletje...

fun napisal/-a:
Če bi naše2 imela facebook, bi jih mogoče dodala, sam bi onemogočla da gledata moje slike in sporočila- oz pogovore itd...
No, pri nas je s tem tako... fotr ve kako funkcionira računalnik in internet, ker pošilja službene maile, skratka je računalniško pismen. Mama pa ne ve niti prižgati računalnika. Ima takšne vrste službo, da tega ni nikdar kaj dosti rabila. Oz. če je treba kakšen mail poslati, pošlje fotr namesto nje.

piše kr hitr, ma gmail, čekira na youtubu, word obvlada

mami in ati sta v taki stroki da delata z racunalniki (pa ne sam navadno delo na racunalniku, ampak prav lastno rac. podjetje
), babica zna kompletno uporabljat racunalnik in vse kar spada zraven, se je sama naucila. sicer gre bolj pocasi in po zlo starinski logiki ampak zna pa
sestra studira racunalnistvo, fant je programer...ugl. nimam problemov z nakupi racunalnikov, servisiranjem, poznavanjem programov, raznimi virusi ipd. mam en kup ljudi okrog sebe k to vse rihtajo. jej 
potem recimo word bi tut znal odpret in kej napisat
čeprav piše ne najbolj hitro, ampak se trudi in je dost boljši v tem kot mami.
včasih kšno igrco najde in jo igra, za kej drugega pa ni več uporabna. aja, ko je email.si še delal, je imela svoj mail in ga je včasih celo uporabljala, še večkrat pa rekla men naj kej natipkam in komu pošljem. to je pa tut use. 
boom_boom*¸ napisal/-a:... glih dons me je prašu če mu dam facebook na USB kluč![]()
In sem jo potrdila