Kateri tuj jezik vam je všeč?
- Schmetterling
- Sramežljivka
Men je pa zeloo všeč nemščina (jo tud študiram), ... mogoče prov zarad te 'grobosti pa trdosti' k gre vsem tko na živce...
kaj pa vem, naglas pa nemška fonetika
Poleg tega pa mi je tud nizozemščina fuul huda, pa skandinavski jeziki, šeposebi švedščina... mmm... kakšn basshunter alpa kaki švedski komadi...omg to mi je tko najboljš poslušat!
Na živce mi gre pa španščina, fuuul, pomoje sam zato k me asociira na te glupe 'žajfnce', limonade k jih ne prebavlam... hehe.

Poleg tega pa mi je tud nizozemščina fuul huda, pa skandinavski jeziki, šeposebi švedščina... mmm... kakšn basshunter alpa kaki švedski komadi...omg to mi je tko najboljš poslušat!

Na živce mi gre pa španščina, fuuul, pomoje sam zato k me asociira na te glupe 'žajfnce', limonade k jih ne prebavlam... hehe.
- sarchika09
- Komunikatorka
sarchika09 napisal/-a:Men je ful lep jezik francoščina, pa portugalščina, brazilščina, španščina, italijanščina....romanski jeziki na splošno
Si ful želim it na kakšen tečaj italijanščine in brazilščine, bomo vidl kaj bo
OMG! Brazilščina.

Znam španščino, če bo čas se grem učit italijanščino.
...Life’s a game but it’s not fair
I break the rules so I don’t care
So I keep doing my own thing
Walking tall against the rain...
I break the rules so I don’t care
So I keep doing my own thing
Walking tall against the rain...
- sarchika09
- Komunikatorka
- sarchika09
- Komunikatorka
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
-
- Komunikatorka
- Kraj: Gorenjska
Meni pa zelo lepo zveni portugalščina, vendar se je verjetno težko naučiti brez naglasa. Dvomim, da bi se kdaj lahko naučila govoriti tako dobro, da ne bi zvenela preveč "trdo".
Sploh pa mi manjka discipline. Upam, da se bom kmalu naučila špansko, nekaj malega pa že znam.
Sicer pa tudi francoščina, "prava" angleščina, ...

Sploh pa mi manjka discipline. Upam, da se bom kmalu naučila špansko, nekaj malega pa že znam.

Sicer pa tudi francoščina, "prava" angleščina, ...
He who has a why to live can bear almost any how.
Friedrich Nietzsche
Friedrich Nietzsche