Se strinjam z jullio. Je pa res, da je FB neka bližnjica do morebitnega varanja oz. le še ena možnost več, da se tipi, ki niso najbolj stabilni v zvezi, hitro zapalijo za drugo in je pač lažje navezati stik preko FB kot bi ga recimo kje v lokalu.
Z mojim sva imela že 2x pogovor okoli tega, ker mi je lani sam omenil, da sprejema in dodaja samo tiste, ki jih osebno pozna, potem pa je lani dodal eno punco, ki je sploh še ni nikoli videl v živo in ji tudi pisal. No, letos je bilo nekaj podobnega, ampak mi potem itak ni znal povedat, zakaj točno jo je sploh dodal, ko sem ga vprašala. Če me kaj moti, to ni dodajanje žensk, ki jih pozna, pač pa, da reče nekaj, dela pa drugo. Totalno skregano z logiko. Če me je lani kaj prizadelo, je bilo to dejstvo, da se mi je zlagal, saj mi je rekel, da je tista ženska njegova kolegica. Potem mi pa reče, da jo lahko zbriše. Wtf? Ni point vsega tega to, da jo zbriše, pa če rečem tako ali ne, pač pa da jo zbriše, če sam tako želi. In če zdrav človek logično poveže stvari, mi pač ni jasno, zakaj ima potem sploh potrebo po tem, da doda neko random žensko. Če ni razloga za to dejanje, je vse skupaj neumna poteza. Če pa se za vsem tem skriva nek razlog, to pomeni, da je to lahko povabilo na kavo, pijačo, obisk, v posteljo. Ne nujno v takem vrstnem redu. Užas, pa brez pretiravanja.
Če se že gremo nekih igric, pa se gremo fair play.

Torej, če nekdo goji željo po spoznavanju novih bejb, očitno (še) ni zrel za nek resen odnos, ki bazira na zvestobi, torej GO AHEAD, ampak potem imam tudi jaz proste roke, da odslej počnem kar želim in ne čakam doma (karikiram) bodočega moža, da pride k meni, medtem, ko bi lahko svoj čas posvečala komu, ki me je bolj vreden.
Saj tudi veliko žensk veselo dodaja/sprejema vse kar leze in gre, samo da imajo čim višje število virtualnih prijateljev, ampak kolikor vidim in slišim od kolegic, je ful več moških, ki so v zvezi, pa vseeno dodajajo ženske, ki jih sploh ne poznajo. Meni se to ne zdi nič drugega kot pumpanje ega, da ugotovijo, če so zanimivi še kakšni drugi in ne samo svoji punci. Čeprav je to dokaj slaba tolažba, ker če nekomu pišeš na FB in ti ta odpiše, še ne pomeni, da je zainteresiran zate. Ampak ok, pustimo veselje tistim, ki tako razmišljajo.
Sem se kar razpisala, ker se mi zdi, da je, odkar se je ta facebook-manija priselila v našo deželico, še več varanja kot prej, ker je lažje napisati punci "Živjo, ful si luštna, si za kakšno kavo?", kot to realizirati v lokalu ali kjerkoli zunaj štirih sten. Občudujem pare, ki nimajo FB, ker itak nič ne zamujajo, so pa taki tudi sicer resni in jim niti luštna bejba v sosednjem lokalu ne spodnese tal pod nogami oz. ne zmede tička.